Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cristian Busoi ii critica pe alesii liberali: Legea salarizarii oglindeste slabiciunea politica a PNL

Adevărul Adevărul,
Cristian Busoi ii critica pe alesii liberali: Legea salarizarii oglindeste slabiciunea politica a PNL

Cristian Busoi, candidat la sefia PNL, critica slabiciunea politica a partidului din conducerea caruia face parte si spune ca oglindirea acesteia este legea salarizarii adoptata miercuri de Parlament, la votul final deputatii liberali avand trei tipuri de pozitionari: vot pentru, impotriva, dar si abtineri. continuă pe Adevărul

Cristian Busoi: Legea salarizarii oglindeste slabiciunea politica a PNL

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, critica lipsa unui mesaj clar de opozitie al liberalilor cu privire la legea salarizarii, sustinand ca este vorba de o slabiciune.

Cristian Busoi: Legea salarizarii oglindeste slabiciunea politica a PNL

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, critica slabiciunea politica a partidului din conducerea caruia face parte, afirmand ca formatiunea nu are un mesaj clar de opozitie pe un proiect cheie al PSD, ca Legea salarizarii.

USR intentioneaza sa conteste legea salarizarii la CCR si cere demisia ministrului Muncii

USR ia in calcul sa conteste legea salarizarii bugetarilor la Curtea Constitutionala si cere demisia Olgutei Vasilescu din functia de ministru al Muncii, a anuntat marti Cristian Seidler, deputat al Uniunii Salvati Romania, citat de Agerpres.

Cozmanciuc (PNL): Lia Olguta Vasilescu trebuie sa demisioneze! Legea salarizarii este legea manipularii nationale

Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, avand in vedere ca legea salarizarii personalului bugetar este un proiect haotic, care a reusit sa nemultumeasca pe toata lumea, desi era nevoie de o lege care sa rezolve cu adevarat problemele din sistemul de salarizare. Cozmanciuc sustine ca oamenii au fost mintiti de PSD.

Klaus Iohannis, anunt important privind legea salarizarii. Ce a decis presedintele

Presedintele Klaus Iohannis nu promulga pentru moment legea salarizarii. Voi analiza in detaliu Legea salarizarii unitare si voi decide daca o promulg sau nu, a declarat presedintele Klaus.

Presedintele Klaus Iohannis nu promulga pentru moment legea salarizarii

Presedintele Klaus Iohannis nu promulga pentru moment legea salarizarii. Voi analiza in detaliu Legea salarizarii unitare si voi decide daca o promulg sau nu, a declarat presedintele Klaus.

Judecatorii din Sectorul 3, nemultumiti de Legea salarizarii. CSM: Am trimis la Camera Deputatilor o varianta a grilei salarizarii, agreata de magistrati

Angajatii Judecatoriei Sectorului 3 din Bucuresti au anuntat ca, in intervalul 10 - 12, vor suspenda activitatea institutiei. Decizia a fost luata ca urmare a numeroaselor nemultumiri privind Legea salarizarii unitare, potrivit Mediafax.

Legea salarizarii, adoptata de deputati. Dragnea i-a certat pe Grindeanu si Viorel Stefan ca nu au sustinut legea in Parlament: O sa reglam asta in interior!

Camera Deputatilor a adoptat miercuri Legea salarizarii, aceasta urmand sa ajunga pe masa presedintelui Iohannis pentru promulgare. De la tribuna Parlamentului, Dragnea a raspuns criticilor si a insistat .

Legea salarizarii a fost adoptata de Camera Deputatilor, forul decizional. Principalele prevederi ale proiectului legislativ

UPDATE:Legea Salarizarii unitare a fost adoptata de Parlament,aceasta fiind votata inclusiv de parlamentari ai opozitiei. Legea a fost supusa la vot in plenul Camerei Deputatilor, unde s-au.

Comisia de Munca a aprobat Legea Salarizarii Unitare: Miercuri, votul final in plenul Camerei Deputatilor

Dupa o zi plina de scandal in Parlament, legea salarizarii unitare a trecut primul hop si a fost avizata de catre Comisia pentru munca si protectie sociala din cadrul Camerei Deputatilor. Actul a fost av.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )