Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cristian Busoi: Legea salarizarii oglindeste slabiciunea politica a PNL

Antena3 Antena3,
Cristian Busoi: Legea salarizarii oglindeste slabiciunea politica a PNL

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, critica lipsa unui mesaj clar de opozitie al liberalilor cu privire la legea salarizarii, sustinand ca este vorba de o slabiciune. continuă pe Antena3

Cristian Busoi: Legea salarizarii oglindeste slabiciunea politica a PNL

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, critica slabiciunea politica a partidului din conducerea caruia face parte, afirmand ca formatiunea nu are un mesaj clar de opozitie pe un proiect cheie al PSD, ca Legea salarizarii.

Cristian Busoi ii critica pe alesii liberali: Legea salarizarii oglindeste slabiciunea politica a PNL

Cristian Busoi, candidat la sefia PNL, critica slabiciunea politica a partidului din conducerea caruia face parte si spune ca oglindirea acesteia este legea salarizarii adoptata miercuri de Parlament, la votul final deputatii liberali avand trei tipuri de pozitionari: vot pentru, impotriva, dar si abtineri.

Cozmanciuc (PNL): Lia Olguta Vasilescu trebuie sa demisioneze! Legea salarizarii este legea manipularii nationale

Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, avand in vedere ca legea salarizarii personalului bugetar este un proiect haotic, care a reusit sa nemultumeasca pe toata lumea, desi era nevoie de o lege care sa rezolve cu adevarat problemele din sistemul de salarizare. Cozmanciuc sustine ca oamenii au fost mintiti de PSD.

Legea salarizarii unitare va aduce disparitia de locuri de munca in administratie si procese pentru functionarii publici

Presedintele interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat ca legea salarizarii unitare va aduce disparitia de locuri de munca in administratia publica locala, procese pentru functionarii publici si o uriasa inechitate in sistemul de salarizare, transmit surse din presa.

Alina Gorghiu: Voi recomanda PNL sa nu atace Legea salarizarii la CCR, pentru ca este responsabilitatea exclusiva a PSD

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat ca va recomanda PNL sa nu atace Legea salarizarii unitare la Curtea Constitutionala, pentru ca este responsabilitatea exclusiva a PSD, sustinand ca nu mai e mult pana cand se va vedea ca e o simpla promisiune electorala a PSD si va fi un esec.

USR intentioneaza sa conteste legea salarizarii la CCR si cere demisia ministrului Muncii

USR ia in calcul sa conteste legea salarizarii bugetarilor la Curtea Constitutionala si cere demisia Olgutei Vasilescu din functia de ministru al Muncii, a anuntat marti Cristian Seidler, deputat al Uniunii Salvati Romania, citat de Agerpres.

Legea salarizarii, adoptata de deputati. Dragnea i-a certat pe Grindeanu si Viorel Stefan ca nu au sustinut legea in Parlament: O sa reglam asta in interior!

Camera Deputatilor a adoptat miercuri Legea salarizarii, aceasta urmand sa ajunga pe masa presedintelui Iohannis pentru promulgare. De la tribuna Parlamentului, Dragnea a raspuns criticilor si a insistat .

Klaus Iohannis, anunt important privind legea salarizarii. Ce a decis presedintele

Presedintele Klaus Iohannis nu promulga pentru moment legea salarizarii. Voi analiza in detaliu Legea salarizarii unitare si voi decide daca o promulg sau nu, a declarat presedintele Klaus.

Presedintele Klaus Iohannis nu promulga pentru moment legea salarizarii

Presedintele Klaus Iohannis nu promulga pentru moment legea salarizarii. Voi analiza in detaliu Legea salarizarii unitare si voi decide daca o promulg sau nu, a declarat presedintele Klaus.

Legea salarizarii a fost adoptata de Camera Deputatilor, forul decizional. Principalele prevederi ale proiectului legislativ

UPDATE:Legea Salarizarii unitare a fost adoptata de Parlament,aceasta fiind votata inclusiv de parlamentari ai opozitiei. Legea a fost supusa la vot in plenul Camerei Deputatilor, unde s-au.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )