Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian David: Dosarul DNA care ma vizeaza este o confuzie regretabila, care trebuie lamurita cat mai repede

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cristian David: Dosarul DNA care ma vizeaza este o confuzie regretabila, care trebuie lamurita cat mai repede

Fostul ministru Cristian David a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca dosarul care il vizeaza este o confuzie regretabila, care trebuie lamurita cat mai repede, precizand ca va aduce toate documentele care ii vor fi cerute de anchetatori. continuă pe Wall-Street Ro

Cristian David, la DNA pentru a fi anuntat ca este urmarit penal

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Cristian David, fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, sub apectul infractiunilor de abuz in serviciu sub forma participatiei improprii, uz de fals si fals in declaratii, sustine un comunicat de presa.

Fostul ministru Cristian David, audiat la DNA

Fostul ministru al Romanilor de pretutindeni, Cristian David, este audiat, miercuri, de procurorii anticoruptie. David este acuzat de savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu in forma participatiei.

Fostul ministru Cristian David s-a prezentat la DNA

Fostul ministru pentru Romanii de Pretutindeni Cristian David s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie DNA), acesta fiind citat, potrivit unor surse judiciare, pentru a i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale in legatura cu justificarea sumei de 60. 000 de euro din declaratia sa de avere, anunta Agerpres.

Fostul ministru Cristian David, audiat la DNA.

Fostul ministru al Romanilor de pretutindeni, Cristian David va fi audiat, miercuri de procurorii anticoruptie si i se vor aduce la cunostinta acuzatiile. David este acuzat de savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu in forma participatiei improprii, uz de fals si fals in declaratii. In acelasi dosar este cercetata si mama fostului ministru, Georgiana Dumitrescu. In cauza exista date si probe din care rezulta indicii rezonabile potrivit carora suspecta Dumitrescu Georgiana a acceptat .

DNA: Cristian David, urmarit penal pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii

Fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, este urmarit penal pentru abuz in serviciu sub forma participatiei improprii, uz de fals si fals in declaratii, informeaza un comunicat al.

DNA: Cristian David, urmarit penal pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii

Fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, este urmarit penal pentru abuz in serviciu sub forma participatiei improprii, uz de fals si fals in declaratii, informeaza Directia.

DNA: Fostul ministru Cristian David, urmarit penal pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii

Fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, este urmarit penal pentru abuz in serviciu sub forma participatiei improprii, uz de fals si fals in declaratii, informeaza Directia.

UPDATE. Fostul ministru Cristian David, urmarit penal.

Cristian David este urmarit penal, conform B1tv. David a spus, la iesirea de la DNA ca a pus la dispozitie procurorilor toate documentele solictate de procurori. Cristian David, fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat petnru a i se aduce la cunostinta ca a inceput urmarirea penala pe numele lui si ca are calitatea de suspect, conform Mediafax. --- Fostul ministru al Romanilor de pretutindeni, Cristian .

Fostul ministru Cristian David, audiat miercuri de procurorii anticoruptie

Fostul ministru al romanilor de pretutindeni Cristian David s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat. Potrivit primelor informatii, procurorii urmeaza sa-i aduca la cunostinta inceperea urmaririi penale pe numele sau in legatura cu justificarea sumei de 60. 000 de euro din declaratia sa de avere.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )