Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian David nu poate justifica 60.000 euro.

România Liberă România Liberă,
Cristian David nu poate justifica 60.000 euro.

Fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David a demisionat din calitatea de membru al PNL dupa ce DNA l-a acuzat de faptul ca nu poate justifica o suma importanta de bani. Directia Nationala Anticoruptie a cerut aviz de la presedinte pentru urmarirea penala a fostului ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii, care ar fi fost facute pentru a justifica 60. 000 de euro. David si-a inaintat . continuă pe România Liberă

Fostul ministru Cristian David, urmarit de DNA pentru ca nu poate justifica 60.000 euro

DNA il acuza pe fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, ca nu poate justifica 60. 000 de euro din declaratia de avere. Astfel, pentru ca DNA a inceput urmarirea penala, David a anuntat astazi ca a demisionat din PNL.

Cristian David, ministrul liberal pentru romanii de pretutindeni, acuzat de DNA ca ar fi incercat sa ascunda 60.000 euro in declaratia de avere. David a demisionat din PNL

Cristian David, ministrul liberal pentru romanii de pretutindeni, este acuzat de DNA pentru ca ar fi incercat sa ascunda 60. 000 euro in declaratia de avere. David membru PNL) e acuzat ca a consemnat in fals, la rubrica venituri din alte surse, primirea a 60. 000 euro, cu titlu de restituire imprumut, de la mama sa, potrivit unui comunicat al DNA. DNA a transmis procurorului general referatul in vederea sesizarii Presedintelui Romaniei pentru formularea cererii de efectuarea urmaririi penale fata de Cristian David. Surse din Agentia Nationala de Integritate arata ca ANI incepuse cercetarile in cazul David inca din 2013, iar demnitarul ar fi comis faptele relatate de procurori dupa inceperea verificarilor.

Fostul ministruldelegat pentru Romanii de Pretutindeni Cristian David, acuzat de abuz in serviciu, fals si uz de fals. Acesta si-a dat demisia din PNL

Procurorii anticoruptie au cerut astazi aviz pentru inceperea urmaririi penale impotriva lui Cristian David, ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni pana astazi. Acesta este acuzat de abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii. Fostul ministru a anuntat ca isi da demisia din PNL.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Cristian David. Fostul ministru demisioneaza din PNL

UPDATE 15:04 Cristian David a anuntat miercuri ca demisioneaza din PNL pentru ca ancheta DNAsa nu afecteze imaginea partidului, spunand ca este dispus sa prezinte toate datele care sa ii clarifice si.

Ministrul proaspat demisionar Cristian David, acuzat de abuz in serviciu, fals si uz de fals

Procurorii anticoruptie au cerut, astazi, aviz pentru inceperea urmaririi penale impotriva lui Cristian David, ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni pana astazi. Acesta este acuzat de abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii. Fostul ministru a anuntat ca isi da demisia din PNL.

Cristian David demisioneaza din PNL. DNA il acuza de uz de fals, fals in declaratii si abuz in serviciu

Fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni Cristian David a demisionat, miercuri, din calitatea de membru al PNL pentru a nu afecta imaginea partidului urmare a acuzatiilor DNA. El a declarat ca are.

VIDEO. DNA cere aviz de urmarire penala pentru Cristian David. ...

UPDATE 15:00 - Fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, a declarat, citat de Mediafax, ca a demisionat din calitatea de membru al PNL pentru a nu afecta imaginea partidului ca urmare a acuzatiilor DNA si ca are toata disponibilitatea sa prezinte datele care sa clarifice situatia. // Am toata disponibilitatea de a pune la dispozitie datele si elementele necesare pentru a clarifica aceasta situatie si a-mi dovedi nevinovatia. Incepand de .

ANI: Seful Sectiei de Volei de la CSM Bucuresti nu poate justifica peste 117.000 de euro

Seful Sectiei de Volei de la Clubul Sportiv Municipal CSM) Bucuresti, Alexandru Grigoriu, nu poate justifica peste 117. 000 de euro, Agentia Nationala de Integritate cerand comisiei de specialitate de la Curtea de Apel Bucuresti sa verifice veniturile acestuia din perioada 2000-2011, sustine Mediafax.

Un fost agent de la Vama Moravita nu poate justifica aproximativ 69.000 de euro

Un fost agent de la Punctul de Trecere a Frontierei Moravita, judetul Timis, nu poate justifica aproximativ 69. 000 de euro, ANI cerand comisiei de specialitate de la Curtea de Apel Craiova sa verifice veniturile.

Georgiana Dumitrescu, mama fostului ministru Cristian David, este urmarita penal de DNA

Georgiana Dumitrescu, mama fostului ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni Cristian David, este urmarita penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru uz de fals si fals material in inscrisuri oficiale, anunta miercuri DNA, intr-un comunicat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )