Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO. DNA cere aviz de urmarire penala pentru Cristian David. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. DNA cere aviz de urmarire penala pentru Cristian David. ...

UPDATE 15:00 - Fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, a declarat, citat de Mediafax, ca a demisionat din calitatea de membru al PNL pentru a nu afecta imaginea partidului ca urmare a acuzatiilor DNA si ca are toata disponibilitatea sa prezinte datele care sa clarifice situatia. // Am toata disponibilitatea de a pune la dispozitie datele si elementele necesare pentru a clarifica aceasta situatie si a-mi dovedi nevinovatia. Incepand de . continuă pe România Liberă

DNA cere aviz de urmarire penala pentru Cristian David. ...

Departamentul National Anticoruptie a trimis, miercuri, procurorului general, un referat privind inceperea urmaririi penale in cazul ministrului delegat pentru romanii de pretutindeni, Cristian David. Mai jos, comunicatul DNA: In conformitate cu dispozitiile art. 109 din Constitutia Romaniei, art. 12 si art. 19 din Legea 115/1999, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a transmis procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie referatul in .

DNA cere urmarire penala pentru Cristian David

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere procurorului general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) inceperea urmaririi penale impotriva ministrului demisionar pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David PNL), acuzat de abuz in serviciu sub forma participatiei improprii, uz de fals si fals in declaratii, conform unui comunicat publicat azi pe site-ul DNA.

DNA cere aviz Camerei Deputatilor pentru urmarirea penala a fostului ministru Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuarea urmaririi penale a fostului ministru alFinantelor,Daniel Chitoiu. Acesta este suspectat de.

Mafia ASF. DNA cere aviz de urmarire penala pentru fostul ministru Chitoiu.

Fostul ministru al Finantelor Publice, Daniel Chitoiu este suspectat de abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat in dosarul in care au fost invinuiti Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, alte persoane din conducerea ASF intre care si sotia fostului ministru, Laura Chitoiu. DNA a trimis procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea .

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Cristian David, suspectat de abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Presedintelui Romaniei pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministrului delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, fiind suspectat de abuz in.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Cristian David. Fostul ministru demisioneaza din PNL

UPDATE 15:04 Cristian David a anuntat miercuri ca demisioneaza din PNL pentru ca ancheta DNAsa nu afecteze imaginea partidului, spunand ca este dispus sa prezinte toate datele care sa ii clarifice si.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie a cerut procurorului general al Parchetului instantei supreme sa solicite Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu si.

DNA cere urmarire penala pentru Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie a transmis, astazi, Procurorului General referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru inceperea urmaririi penale fata de Daniel Chitoiu, acuzat, in dosarul Carpatica, de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a fost ministru al Finantelor Publice.

Dosarul Carpatica. DNA cere aviz pentru invinuirea fostului ministru Daniel Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a trimis marti Camerei Deputatilor o cerere de efectuare a urmaririi penale fata de fostul ministru al Finantelor Daniel Chitoiu. Acesta este acuzat de abuz in serviciu si de constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care avea calitatea de ministru al Finantelor Publice.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie a cerut procurorului general al Parchetului instantei supreme sa solicite Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )