Libnet.ro
UNICEF

09:30

DNA cere urmarire penala pentru Cristian David

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere urmarire penala pentru Cristian David

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere procurorului general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) inceperea urmaririi penale impotriva ministrului demisionar pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David PNL), acuzat de abuz in serviciu sub forma participatiei improprii, uz de fals si fals in declaratii, conform unui comunicat publicat azi pe site-ul DNA. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere aviz de urmarire penala pentru Cristian David. ...

Departamentul National Anticoruptie a trimis, miercuri, procurorului general, un referat privind inceperea urmaririi penale in cazul ministrului delegat pentru romanii de pretutindeni, Cristian David. Mai jos, comunicatul DNA: In conformitate cu dispozitiile art. 109 din Constitutia Romaniei, art. 12 si art. 19 din Legea 115/1999, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a transmis procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie referatul in .

VIDEO. DNA cere aviz de urmarire penala pentru Cristian David. ...

UPDATE 15:00 - Fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, a declarat, citat de Mediafax, ca a demisionat din calitatea de membru al PNL pentru a nu afecta imaginea partidului ca urmare a acuzatiilor DNA si ca are toata disponibilitatea sa prezinte datele care sa clarifice situatia. // Am toata disponibilitatea de a pune la dispozitie datele si elementele necesare pentru a clarifica aceasta situatie si a-mi dovedi nevinovatia. Incepand de .

DNA cere urmarire penala pentru Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie a transmis, astazi, Procurorului General referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru inceperea urmaririi penale fata de Daniel Chitoiu, acuzat, in dosarul Carpatica, de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a fost ministru al Finantelor Publice.

Mafia ASF. DNA cere aviz de urmarire penala pentru fostul ministru Chitoiu.

Fostul ministru al Finantelor Publice, Daniel Chitoiu este suspectat de abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat in dosarul in care au fost invinuiti Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, alte persoane din conducerea ASF intre care si sotia fostului ministru, Laura Chitoiu. DNA a trimis procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea .

Dan Radu Rusanu, retinut de DNA

DNA cere urmarire penala pentru Chitoiu Procurorii anticoruptie au dispus, astazi, retinerea pentru 24 de ore a presedintelui ASF, Dan Radu Rusanu, in dosarul Carpatica, sub acuzatia de favorizare a infractorului si influentare a declaratiilor, conform unui comunicat publicat pe site-ul DNA. Tot astazi, Rusanu va fi prezentat Tribunalului Bucure and sti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Din ordonanta de extindere a urmaririi penale a rezultat ca exista date and si indicii rezonabile, conform carora, pentru perpetuarea situatiei de favorizare a societatii de asigurari Carpatica si urmarind impunerea in cadrul consiliului ASF a anumitor persoane, dar and si intarirea propriei puteri decizionale, Rusanu Radu Dan a efectuat demersuri pentru adoptarea unei ordonante de urgenta de catre Guvernul Romaniei, care sa dea caracter normativ si obligatoriu intereselor sale personale si de grup.

Procurorul General a trimis lui Basescu referatul DNA de urmarire penala a lui Cristian David.

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a transmis Presedintelui Romaniei referatul Directiei Nationale Anticoruptie in vederea formularii cererii de efectuare a urmaririi penale fata de DAVID CRISTIAN, ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni. David este acuzat de savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu in forma participatiei improprii, prevazuta de art. 132 din Legea nr. 78/2000 cu referire la art. 297 Cod penal, raportat la art. 52 Cod .

Seful Instantei Supreme a trimis lui Basescu referatul DNA de urmarire penala a lui ...

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a transmis Presedintelui Romaniei referatul Directiei Nationale Anticoruptie in vederea formularii cererii de efectuare a urmaririi penale fata de DAVID CRISTIAN, ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni. David este acuzat de savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu in forma participatiei improprii, prevazuta de art. 132 din Legea nr. 78/2000 cu referire la art. 297 Cod penal, raportat la art. 52 Cod .

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Cristian David, suspectat de abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Presedintelui Romaniei pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministrului delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, fiind suspectat de abuz in.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Cristian David. Fostul ministru demisioneaza din PNL

UPDATE 15:04 Cristian David a anuntat miercuri ca demisioneaza din PNL pentru ca ancheta DNAsa nu afecteze imaginea partidului, spunand ca este dispus sa prezinte toate datele care sa ii clarifice si.

Fostul ministru Cristian David, urmarit de DNA pentru ca nu poate justifica 60.000 euro

DNA il acuza pe fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, ca nu poate justifica 60. 000 de euro din declaratia de avere. Astfel, pentru ca DNA a inceput urmarirea penala, David a anuntat astazi ca a demisionat din PNL.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )