Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cristian Petrescu, candidatul PMP la Primaria Sectorului 3: Avem o problema cu gandacii

România Liberă România Liberă,
Cristian Petrescu, candidatul PMP la Primaria Sectorului 3: Avem o problema cu gandacii

Cristian Petrescu, fost ministru al Dezvoltarii Regionale in Guvernul Ungureanu, candideaza din partea Partidului Miscarea Populara la functia de primar al Sectorului 3. Cristian Petrescu propune dezinsectie si deraratizare din trei in trei luni in Capitala pentru a curata orasul de gandaci. Candidatul sustine ca nici marea moschee, dar nici marea catedrala nu-si au rostul in Bucuresti. continuă pe România Liberă

Maria Grapini: Nu sustin candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria sectorului 4. Este hilar ca insista

Co-presedintele PPUSL, Maria Grapini, nu sustine candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria sectorului 4 din partea partidului pe care ea in conduce. Aceasta spune ca va fi nevoita sa faca un pas.

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Bucuresti - oficial

Robert Turcescu este candidatul PMP la Primaria Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Informatia a fost confirmata ulterior intr-o conferinta de presa de Traian Basescu, care a anuntat candidatura fostului ziarist.

PNL a schimbat candidatul pentru Primaria Sectorului 3. Stefan Vasile, inlocuit cu Cristina Pocora. Alina Gorghiu: Daca alegi la un moment dat neinspirat, cred ca e o prostie sa insisti in acel lucru (VIDEO)

Ziua si schimbarea de candidat la PNL. Dupa ce liberalii l-au inlocuit mirecuri pe Marian Munteanu cu Catalin Predoiu in cursa electorala pentru Primaria Generala a Capitalei, joi a venit randul.

Campanie Rl. Pe cine alegi? Interviu cu Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 2: Vreau sa transparentizez activitatea Primariei si sa tai toate cheltuielile publice inutile

Romania libera continua campania dedicata candidatilor la primariile de sector ale Capitalei. Va prezentam un interviu cu candidatul PNL la Primaria Sectorului 2, deputatul Dan Cristian Popescu. El a declarat ca, in mandatul sau ca edil, vrea sa reanalizeze toate dosarele cu retrocedari acordate de Primarie 523;n ultimii 16 ani si vrea sa transparentizeze activitatea institutiei.

Robert Turcescu vs. Mihai Gadea. Realizatorul TV ameninta cu procesul, candidatul PMP la Primaria Capitalei ii cere sa o lase mai usor (FOTO)

Realizatorul TV Mihai Gadea l-a amenintat pe candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei ca il va da in judecata dupa ce informatia cum ca Robert Turcescu l-ar fi numit colonel pe.

Serial RL. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sectorului 1: Dumnezeu nu are nevoie de cladiri megalomanice

Laura Chiriac este candidatul ALDE pentru functia de primar al Sectorului 1. Nu are experienta in politica, dar a trecut prin administratia inalta a statului roman, in calitate de consilier de stat pe probleme sociale in Guvernul Ponta. in acest inteviu, Laura Chiriac denunta jaful de la Primaria Sectorului 1 si arata ca o noua moschee nu ar face decat sa puna gaz pe foc.

PPU-sl sustine candidatura lui Piedone la Primaria sectorului 4

Partidul Puterii Umaniste PPU-sl) sustine candidatura lui Cristian Popescu-Piedone la Primaria sectorului 4 Bucuresti, a anuntat, astazi, PPU-sl.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminica purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat astazi purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Piedone si-a depus, pentru a doua oara, candidatura la Primaria Sectorului 4. Presedintele Asociatiei Colectiv: Mi se pare un act de cinism, de nesimtire

Cristian Popescu Piedone, fost edil al Sectorului 4, si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4, dupa ce prima data i-a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti, au declarat pentru News. ro reprezentantii Biroului Electoral al Sectorului 4.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )