Libnet.ro
UNICEF

09:00

Serial RL. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sectorului 1: Dumnezeu nu are nevoie de cladiri megalomanice

România Liberă România Liberă,
Serial RL. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sectorului 1: Dumnezeu nu are nevoie de cladiri megalomanice

Laura Chiriac este candidatul ALDE pentru functia de primar al Sectorului 1. Nu are experienta in politica, dar a trecut prin administratia inalta a statului roman, in calitate de consilier de stat pe probleme sociale in Guvernul Ponta. in acest inteviu, Laura Chiriac denunta jaful de la Primaria Sectorului 1 si arata ca o noua moschee nu ar face decat sa puna gaz pe foc. continuă pe România Liberă

Serial Rl. Eugen Tomac, candidatul MP pentru Primaria Sectorului 1: Faptul ca avem o tara stabila si sigura nu inseamna ca putem deveni un adapost pentru tot globul

Presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, este candidatul PMP la Primaria Sectorului 1. Deputatul Tomac ii reprezinta in Parlamentul Romaniei pe romanii din afara frontierelor. Eugen Tomac spune ca este singurul politician roman interzis in Federatia Rusa.

Serial Rl. Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1: Pentru moschee trebuie facut un referendum

Candidatul PSD la functia de primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, este un om nascut si crescut in acest sector. De altfel, in acest moment, Dan Tudorache reprezinta in Parlamentul Romaniei, in calitate de deputat, unul dintre colegiile Sectorului 1.

Serial Rl. Eugen Tomac, candidatul PMP pentru Primaria Sectorului 1: Faptul ca avem o tara stabila si sigura nu inseamna ca putem deveni un adapost pentru tot globul

Presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, este candidatul PMP la Primaria Sectorului 1. Deputatul Tomac ii reprezinta in Parlamentul Romaniei pe romanii din afara frontierelor. Eugen Tomac spune ca este singurul politician roman interzis in Federatia Rusa.

VIDEO-INTERIVIU Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1: Marian Munteanu este un om cu foarte mult curaj. Bucurestiul are nevoie de un om curajos care sa ia decizii transante / Vreau sa impun standarde de cost pentru spatiile verzi/ Far

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, este un caracter care a marcat istoria postdecembrista a Romaniei, cu mult curaj, iar Bucurestiul are nevoie de un primar foarte curajos care sa ia decizii transante in niste probleme extraordinar de dureroase, decizii pe care un alt fel de primar nu le-ar putea lua, a declarat Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Nazare spune ca dreapta trebuie sa castige si ca in batalia de la sectorul 1 este dispus sa il sustina pe candidatul dreptei cotat cel mai bine in sondaje. Eu sunt dispus sa il sustin pe oricare dintre cei mentionati sau altii care se mai inscriu in cursa daca sunt in stare sa invinga PSD-ul, spune acesta.

PNL a schimbat candidatul pentru Primaria Sectorului 3. Stefan Vasile, inlocuit cu Cristina Pocora. Alina Gorghiu: Daca alegi la un moment dat neinspirat, cred ca e o prostie sa insisti in acel lucru (VIDEO)

Ziua si schimbarea de candidat la PNL. Dupa ce liberalii l-au inlocuit mirecuri pe Marian Munteanu cu Catalin Predoiu in cursa electorala pentru Primaria Generala a Capitalei, joi a venit randul.

Daniel Baluta, candidat PSD la Primaria Sectorului 4, la Adevarul Live: Piedone a strans semnaturile pentru candidatura cu politisti locali, in timpul programului

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 4, Daniel Baluta, este invitat, la Adevarul Live, pentru a discuta despre programul sau electoral si pentru a comenta decizia instantei de a-i respinge candidatura lui Cristian Popescu Piedone, fostul edil al Sectorului 4.

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6 sustine ca retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, a declarat ca retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului. Declaratia a fost facuta, marti seara, in fata.

Serial Rl. Interviu cu Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria Sectorului 1: Se discuta doar despre anchete in justitie si mai putin de programe si proiecte

Romania libera va prezinta o serie de interviuri realizate cu candidatii la primariile de sector ale Capitalei. Candidatul PNL pentru Sectorul 1, Alexandru Nazare, este un politician tanar, are 35 de ani, cu o vasta experienta in administratie, fiind ministru al transporturilor in guvernul Mihai Razvan Ungureanu. El vine din vechiul PDL, a fost europarlamentar in perioada decembrie 2008-iulie 2009 si a initiat principalul proiect cu fonduri europene de care beneficiaza Sectorul 1: extinderea liniei 4 de metrou Gara de Nord-1 Mai-Jiului-Straulesti.

Surse: BPN al PNL Bucuresti a validat candidatura Cristinei Pocora la Primaria Sectorului 3

Conducerea PNL Bucuresti a validat joi candidatura Cristinei Pocora la Primaria sectorului 3 in locul lui Florin Stefan Vasile, au precizat pentru AGERPRES surse liberale. Totodata, conducerea organizatiei a validat, in unanimitate, candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei.

Instanta: Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizia este definitiva

Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4, au decis magistratii de la Tribunalul Bucuresti, intorcand astfel decizia Judecatoriei Sectorului 4, informeaza B1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )