Libnet.ro
UNICEF

11:00

Surse: BPN al PNL Bucuresti a validat candidatura Cristinei Pocora la Primaria Sectorului 3

România Liberă România Liberă,
Surse: BPN al PNL Bucuresti a validat candidatura Cristinei Pocora la Primaria Sectorului 3

Conducerea PNL Bucuresti a validat joi candidatura Cristinei Pocora la Primaria sectorului 3 in locul lui Florin Stefan Vasile, au precizat pentru AGERPRES surse liberale. Totodata, conducerea organizatiei a validat, in unanimitate, candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei. continuă pe România Liberă

UPDATE. PNL a validat candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei si ar putea face tandem cu Ciprian Ciucu

Conducerea PNL Bucuresti a validat joi, in unanimitate, candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei, scrie Agerpres. imi face placere sa va spun ca sunt onorat sa fi primit in unanimitate votul colegilor din Biroul Politic al municipiului Bucuresti pentru candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Peste aproximativ o jumatate de ora vom intra in sedinta comisiei de organizare a unificarii PNL exact cu aceeasi propunere si speram, suntem convinsi, de altfel, ca peste inca o ora de la momentul sedintei comisiei vom obtine votul de incredere pentru Primaria Generala din partea Biroului National, a declarat Catalin Predoiu, la finalul reuniunii.

Surse: PNL Bucuresti a validat candidatii la functia de consilier general la Primaria Capitalei. Marian Munteanu, primul pe lista

Biroul Permanent al PNL Bucuresti a validat, marti seara, candidatii la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior drept candidat la PMB.

Conducerea PNL Bucuresti a validat candidatii la CGMB

Biroul Permanent al PNL Bucuresti a validat marti seara lista de candidati la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior pentru fotoliul de edil-sef al Bucurestiului, au precizat pentru Agerpres surse din cadrul formatiunii.

Candidatura lui Predoiu pentru Primaria Capitalei, validata in totalitate de Conducerea PNL Bucuresti

Candidatura lui Catalin Predoiu in cursa pentru Primaria Capitalei a fost validata in totalitate de catre Conducerea PNL Bucuresti, aceasta urmand sa mai treaca prin doua foruri: Comisia de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )