Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cristian Popa, candidatul Romaniei pentru functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Popa, candidatul Romaniei pentru functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii

Cristian Popa a fost desemnat candidat al Romaniei pentru functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii, a informat, vineri, Ministerul Finantelor Publice MFP). continuă pe Ziarul Bursa

Cristian Popa, candidatul Romaniei pentru functia de vicepresedinte al BEI

Cristian Popa a fost desemnat candidat al Romaniei pentru functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii, transmite, astazi, Ministrul Finantelor Publice MFP).

Cine este candidatul Romaniei pentru postul de viceguvernator la BANCA EUROPEANA de INVESTITII

Presedintele Klaus Iohannis si Guvernul Romaniei au aprobat propunerea Ministrului Finantelor Publice pentru functia de viceguvernator la Banca Europeana de Investitii.

Cristi Popa, fost viceguvernator BNR, propus de Ministerul Finantelor ca vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii, in locul lui Mihai Tanasescu

Cristi Popa, fostul viceguvernator BNR, este propunerea oficiala a Ministrului Finantelor Publice pentru functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii. Propunerea a fost aprobata de Presedintele si Guvernul Romaniei. Urmeaza un proces de avizare interna al Bancii Europene de Investitii. Din 2012, reprezentantul Romaniei la BEI a fost Mihai Tanasescu, iar numele care se vehicula era a ex-ministrului Finantelor, Ioana Petrescu.

Guvernul Rep. Moldova multumeste Romaniei pentru ajutorul in tratarea ranitilor in incendiu

Premierul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a transmis luni o scrisoare sefului guvernului de la Bucuresti, Dacian Ciolos, in care isi exprima gratitudinea pentru ajutorul acordat de autoritatile romane cetatenilor moldoveni raniti in incendiul produs la 9 ianuarie intr-o cafenea din Chisinau.

Atacatorul de la comisariatul din nordul Parisului avea interdictie pe teritoriul Romaniei pentru cinci ani

Atacatorul de la comisariatul din nordul Parisului avea o interdictie de cinci ani pe teritoriul tarii noastre, inca din anul 2011, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Tarik Belgacem a venit in Romania la inceputul lui 2011 si a depus o cerere de azil. In urma interviului si a unei analize de risc, cererea acestuia a fost respinsa. Potrivit Digi24, Belgacem a stat in jur de 6 luni in Romania inainte de a fie expulzat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )