Libnet.ro
UNICEF

20:00

Guvernul Rep. Moldova multumeste Romaniei pentru ajutorul in tratarea ranitilor in incendiu

România Liberă România Liberă,
Guvernul Rep. Moldova multumeste Romaniei pentru ajutorul in tratarea ranitilor in incendiu

Premierul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a transmis luni o scrisoare sefului guvernului de la Bucuresti, Dacian Ciolos, in care isi exprima gratitudinea pentru ajutorul acordat de autoritatile romane cetatenilor moldoveni raniti in incendiul produs la 9 ianuarie intr-o cafenea din Chisinau. continuă pe România Liberă

Guvernul Republicii Moldova multumeste Romaniei pentru ajutorul acordat victimelor deflagratiei

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a multumit Guvernului Romaniei pentru ajutorul acordat victimelor deflagratiei din 9 ianuarie 2015. Vreau sa remarc indeosebi profesionalismul echipei antrenate in aceasta misiune deloc usoara, fapt pentru care imi exprim intreaga mea gratitudine, se arata intr-o scrisoare a premierului moldovean expediata omologului sau roman, Dacian Ciolos.

Cristian Popa, candidatul Romaniei pentru functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii

Cristian Popa a fost desemnat candidat al Romaniei pentru functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii, a informat, vineri, Ministerul Finantelor Publice MFP).

Cristian Popa, candidatul Romaniei pentru functia de vicepresedinte al BEI

Cristian Popa a fost desemnat candidat al Romaniei pentru functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii, transmite, astazi, Ministrul Finantelor Publice MFP).

Cine este candidatul Romaniei pentru postul de viceguvernator la BANCA EUROPEANA de INVESTITII

Presedintele Klaus Iohannis si Guvernul Romaniei au aprobat propunerea Ministrului Finantelor Publice pentru functia de viceguvernator la Banca Europeana de Investitii.

R. Moldova: Noi consultari, pentru desemnarea unui candidat la functia de premier

O noua runda de consltari pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru al Republicii Moldova are loc, luni dupa-amiaza, la Chisinau, intre presedintele Nicolae Timofti si reprezentantii fractiunilor parlamentare ale partidelor ce se declara proeuropene si cei ai fostilor deputati comunisti.

Atacatorul de la comisariatul din nordul Parisului avea interdictie pe teritoriul Romaniei pentru cinci ani

Atacatorul de la comisariatul din nordul Parisului avea o interdictie de cinci ani pe teritoriul tarii noastre, inca din anul 2011, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Tarik Belgacem a venit in Romania la inceputul lui 2011 si a depus o cerere de azil. In urma interviului si a unei analize de risc, cererea acestuia a fost respinsa. Potrivit Digi24, Belgacem a stat in jur de 6 luni in Romania inainte de a fie expulzat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )