Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cristian Preda, SUSPENDAT din PDL pentru sase luni. ...

România Liberă România Liberă,
Cristian Preda, SUSPENDAT din PDL pentru sase luni. ...

UPDATE: Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca in sedinta de birou permanent al partidului s-a luat decizia, cu patru abtineri, de a-l suspenda pe Cristian Preda. Solutia votata cu patru abtineri a fost aceea de a fi suspendat din calitatea de membru al PDL pentru o perioada de sase luni, a afirmat Blaga. Mai mult, liderul democrat-liberalilor a anuntat ca PDL va sesiza luni Curtea Constitutionala cu privire la Legea referendumului. _ _ _ _ Biroul Permanent al PDL a decis sa . continuă pe România Liberă

Cristian Preda, SUSPENDAT din PDL pentru sase luni. ...

UPDATE: Europarlamentarul Cristian Preda catalogheaza drept nedreapta decizia BPN al PDL in cazul sau si precizeaza ca ia in considerare posibilitatea de a o contesta, informeaza Mediafax. Reprosurile care mi-au fost adresate au fost foarte diverse: de la ideea ca, atunci cand am fost prim-vicepresedinte, nu am fost solidar cu PDL, pana la reprosul ca mi-am declarat public tristetea pentru retrogradarea Rapidului, s-a spus aproape tot ceea ce poate concepe o minte omeneasca. Blogul acesta a .

Cristian Preda, SUSPENDAT din PDL pentru sase luni.

Biroul Permanent al PDL a decis sa il suspende din partid, timp de sase luni, pe europarlamentarul Cristian Preda, relateaza Mediafax. Surse din PDL au declarat, pentru Mediafax, ca in sedinta BPN a existat si o propunere de excludere din partid a lui Preda, insa aceasta nu a trecut. Cristian Preda a iesit inainte de vot din sedinta, declarand ca a uzat de dreptul sau la aparare prevazut in Statut, a ascultat criticile care i s-au adus si a incercat sa raspunda la ele. Citeste si Popoviciu .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )