Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza din SUA se ADANCESTE. Congresul NU ARE UN PLAN CLAR de prevenire a FALIMENTULUI

Antena3 Antena3,
Criza din SUA se ADANCESTE. Congresul NU ARE UN PLAN CLAR de prevenire a FALIMENTULUI

Congresmenii americani nu au un plan clar de prevenire a intrarii Statelor Unite in incapacitate de plata default) si de reluare a activitatilor institutiilor guvernamentale partial blocate de 12 zile,. continuă pe Antena3

Impasul din SUA se adanceste: Congresmenii nu au un plan clar anti-default

Congresmenii americani nu au un plan clar de prevenire a intrarii Statelor Unite in incapacitate de plata default) si de reluare a activitatilor institutiilor guvernamentale partial blocate de 12 zile, relateaza Bloomberg .

Criza din SUA: Congresmenii nu au un plan clar pentru evitarea intrarii in incapacitate de plata. Lumea asteapta cu ingrijorare

Congresmenii americani nu au un plan clar de prevenire a intrarii Statelor Unite in incapacitate de plata default) si de reluare a activitatilor institutiilor guvernamentale partial blocate de 12 zile, relateaza Bloomberg.

Obama ar putea declara situatia economica din SUA drept urgenta nationala. Ar actiona ca un DICTATOR

Situatia actuala din SUA a dat nastere la teorii ale conspiratiei, care au fost constant alimentate de declaratiile si actiunile sefului statului. Potrivit site-ului usawatchdog. com exista zvonuri conform.

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre Obama si republicani s-au incheiat fara rezultat

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre presedintele Barack Obama si liderii republicani din Camera Reprezentantilor, care s-au desfasurat joi, s-au incheiat fara rezultat. Potrivit.

Criza din SUA: Presedintele Bancii Mondiale avertizeaza ca Washingtonul se afla la cateva zile distanta de un moment foarte periculos

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a avertizat ca Statele Unite al Americii mai are cateva zile pana la un moment foarte periculos, din cauza crizei de indatorare a guvernului american, scrie BBC News.

Produsele Google, Apple si Samsung, tinute in depozit de blocajul bugetar din SUA

Smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi Google, Apple, Samsung, LG si HTC ar putea fi lansate pe piata mai tarziu decat au programat gigantii lumii. Asta s-ar putea intampla din cauza blocajului bugetar din Congresul SUA, care opreste partial.

Bursa din SUA a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a deschis in crestere sedinta de tranzactionare de astazi.

Litigiile ingroapa profitul celei mai mari banca din SUA

Banca americana JP Morgan, cea mai mare din Statele Unite, a raportat pentru perioada iulie-septembrie pierderi de aproape 400 milioane dolari, primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Profitul de anul trecut devine cosmar. Cea mai mare banca din SUA a pierdut sute de milioane de dolari, in T3

Banca americana JPMorgan, cea mai mare din Statele Unite, a avut pierderi de 380 de milioane de dolari, intre iulie si septembrie 2013. Este primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Lansarea noilor produse Google, Apple si Samsung, intarziata de blocajul bugetar din SUA

Blocajul bugetar din Statele Unite ar putea intarzia lansarea de smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi de catre Google, Apple, Samsung, LG si HTC, intrucat companiile nu mai pot obtine certificatele necesare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )