Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza din SUA: Presedintele Bancii Mondiale avertizeaza ca Washingtonul se afla la cateva zile distanta de un moment foarte periculos

Hotnews Hotnews,
 Criza din SUA: Presedintele Bancii Mondiale avertizeaza ca Washingtonul se afla la cateva zile distanta de un moment foarte periculos

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a avertizat ca Statele Unite al Americii mai are cateva zile pana la un moment foarte periculos, din cauza crizei de indatorare a guvernului american, scrie BBC News. continuă pe Hotnews

Presedintele Bancii Mondiale avertizeaza ca SUA se afla la cateva zile distanta de un moment foarte periculos

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a avertizat ca Statele Unite al Americii mai are cateva zile pana la un moment foarte periculos, din cauza crizei de indatorare a guvernului american, scrie BBC News.

Presedintele Bancii Mondiale doreste stoparea saraciei pana in 2030

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a anuntat ca se vor face schimbari majore la nivelul personalului, finantelor, si prioritatilor institutiei globale, pentru a stopa saracia pana in anul 2030, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Presedintele Bancii Mondiale doreste eradicarea saraciei pana in 2030

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a anuntat ca se vor face schimbari majore la nivelul personalului, finantelor, si prioritatilor institutiei globale, pentru a eradica saracia pana in anul 2030, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Criza din SUA se ADANCESTE. Congresul NU ARE UN PLAN CLAR de prevenire a FALIMENTULUI

Congresmenii americani nu au un plan clar de prevenire a intrarii Statelor Unite in incapacitate de plata default) si de reluare a activitatilor institutiilor guvernamentale partial blocate de 12 zile,.

Seful Bancii Mondiale a obtinut acordul statelor membre sa eficientizeze institutia

Cele 188 de state membre ale Bancii Mondiale BM) au aprobat strategia presedintelui institutiei, Jim Yong Kim, pentru un plan de eficientizare a activitatilor, care sa raspunda mai bine nevoilor clientilor si sa reduca saracia, in paralel cu restrangerea costurilor, potrivit Bloomberg.

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre Obama si republicani s-au incheiat fara rezultat

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre presedintele Barack Obama si liderii republicani din Camera Reprezentantilor, care s-au desfasurat joi, s-au incheiat fara rezultat. Potrivit.

Obama ar putea declara situatia economica din SUA drept urgenta nationala. Ar actiona ca un DICTATOR

Situatia actuala din SUA a dat nastere la teorii ale conspiratiei, care au fost constant alimentate de declaratiile si actiunile sefului statului. Potrivit site-ului usawatchdog. com exista zvonuri conform.

Jim Yong Kim: SUA, la cateva zile distanta de un moment foarte periculos

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a avertizat ca mai sunt cateva zile pana cand SUA va ajunge intr-un moment foarte periculos, din cauza crizei de indatorare a guvernului american, potrivit presei internationale.

Produsele Google, Apple si Samsung, tinute in depozit de blocajul bugetar din SUA

Smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi Google, Apple, Samsung, LG si HTC ar putea fi lansate pe piata mai tarziu decat au programat gigantii lumii. Asta s-ar putea intampla din cauza blocajului bugetar din Congresul SUA, care opreste partial.

Bursa din SUA a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a deschis in crestere sedinta de tranzactionare de astazi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )