Libnet.ro
UNICEF

22:00

Criza din Ucraina apropie Occidentul de Republica Moldova. Un general NATO in premiera la Chisinau

România Liberă România Liberă,
Criza din Ucraina apropie Occidentul de Republica Moldova. Un general NATO in premiera la Chisinau

Republica Moldova este stat partener cu Alianta Atlantica, dar nu are sanse reale sa devina membra NATO. Criza din Ucraina apropie insa Occidentul de Republica Moldova. Astazi, comandantul adjunct al NATO, generalul britanic Adrian Bradshaw, se afla la Chisinau. continuă pe România Liberă

Lavrov: Criza din Ucraina a fost creata de SUA pentru a preveni un parteneriat intre Rusia si Germania

Strategia Washington-ului este sa se foloseasca de discordie in lume, pentru a isi pastra un rol important in fiecare regiune, declara ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov. Criza din Ucraina a fost.

Generalul Adrian Bradshaw, la Chisinau: NATO, gata sa sprijine Republica Moldova si Ucraina

Generalul Adrian Bradshaw, adjunctul comandantului suprem al fortelor aliate in Europa, primul oficial al NATO in Europa care efectueaza o vizita in Republica Moldova, a declarat, la Chisinau ca Alianta este gata sa sprijine integritatea teritoriala a Republicii Moldova si a Ucrainei si sa contribuie la mentinerea stabilitatii in regiune.

Razboiul din Ucraina s-a apropiat de frontiera cu R. Moldova. Chisinaul vrea tehnologie sa construiasca o baza militara

Republica Moldova planuieste sa achizitioneze tehnologie in domeniul Apararii si sa creeze o noua baza militara, iar noul Guvern de Chisinau spera sa obtina ajutor de la parteneri, relateaza Deutsche.

De Ziua Internationala a Cartii, la Bucuresti se strang carti pentru bibliotecile din Republica Moldova

Maratonul de Citit, un eveniment organizat in librariile Humanitas din Romania, strange joi, de Ziua Internationala a Cartii, volume pentru bibliotecile din Republica Moldova si isi propune sa bata recordul de 44 de ore de lectura neintrerupta, infomeaza Mediafax.

Alegerile locale din Republica Moldova, asteptate cu dezamagire

Alegerile locale sunt asteptate cu pesimism si nemultumire de alegatorii din Republica Moldova, mai ales din cauza situatiei economice si a evolutiilor politice din ultimul timp, insa politicienii impart cu cetatenii aceasta responsabilitate si vina pentru situatia creata. Prin urmare, castigul sau esecul se imparte in mod egal, in timp ce restantele moldovenilor fata de comunitatile lor se acumuleaza.

Ministerul rus de Externe avertizeaza Republica Moldova in legatura cu expulzarea unor ziaristi rusi: Trebuie sa intelegeti consecintele asupra relatiilor bilaterale

Ministerul rus de Externe avertizeaza Republica Moldova ca expulzarile repetate ale unor echipe de ziaristi rusi vor avea efecte asupra relatiilor bilaterale. Avertismentul vine sub forma unui comunicat postat luni pe site-ul MAE rus in lb. rusa in original), la cateva ore dupa ce Chisinaul a refuzat sa permita accesul unor ziaristi rusi, motivand ca cei doi nu aveau toate actele care sa le permita sederea in Moldova si nici suma de bani obligatorie.

Republica Moldova primeste ajutor: Nu vom permite ca un stat sa abuzeze de integritatea altui stat

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord va ajuta Republica Moldova pentru ca niciun conflict sa nu se extinda, a declarat adjunctul comandantului suprem al fortelor aliate in Europa, generalul Adrian .

Presedinta Lituaniei: Republica Moldova sa contracareze presiunile Rusiei daca are stabilitate economica si respecta statul de drept (VIDEO)

Presedinta Lituaniei Dalia Grybauskaite a declarat miercuri ca stabilitatea economica si statul de drept pot ajuta Republica Moldova sa contracareze presiunile Rusiei, informeaza Radio Free Europe/Tadio.

Presedintele Lituaniei: Republica Moldova poate contracara influenta Rusiei

Stabilitatea economica si statul de drept pot ajuta Republica Moldova sa contracareze presiunile Rusiei, a declarat miercuri presedinta Lituaniei Dalia Grybauskaite, in cadrul unei vizite la Chisinau, relateaza postul Radio Free Europe/Tadio Liberty RFE/RL) in pagina electronica.

Ministrul moldovean al Apararii: Republica Moldova planuieste construirea unei noi baze militare, cresterea numarului de militari si achizitia de artilerie

Noul ministru al Apararii din Republica Moldova, Viorel Cibotaru, a anuntat ca tara sa se pregateste sa achizitioneze tehnologie in domeniul Apararii si sa creeze o noua baza militara, precizand ca se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )