Libnet.ro
UNICEF

22:30

Lavrov: Criza din Ucraina a fost creata de SUA pentru a preveni un parteneriat intre Rusia si Germania

Antena3 Antena3,
Lavrov: Criza din Ucraina a fost creata de SUA pentru a preveni un parteneriat intre Rusia si Germania

Strategia Washington-ului este sa se foloseasca de discordie in lume, pentru a isi pastra un rol important in fiecare regiune, declara ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov. Criza din Ucraina a fost. continuă pe Antena3

Criza din Ucraina apropie Occidentul de Republica Moldova. Un general NATO in premiera la Chisinau

Republica Moldova este stat partener cu Alianta Atlantica, dar nu are sanse reale sa devina membra NATO. Criza din Ucraina apropie insa Occidentul de Republica Moldova. Astazi, comandantul adjunct al NATO, generalul britanic Adrian Bradshaw, se afla la Chisinau.

Citigroup, un nou termen pentru criza din Grecia: Grimbo

Un analist al Citigroup, Ebrahim Rahbari, a introdus un nou termen in dictionarul pietelor financiare pentru a caracteriza criza din Grecia, inlocuind termenul de Grexit cu Grimbo, pentru a descrie o situatie de prelungire a problemelor cu care se.

Fostul sef al Serviciului de Spionaj Extern al Ucrainei: Kremlinul planuia razboiul din Ucraina de pe vremea lui Kucima

Rusia isi dorea sa obtina anexarea Crimeei si sa porneasca razboiul din Ucraina de pe vremea celui de-al doilea presedinte al tarii in perioada 1994 - 2005), Leonid Kucima, spune fostul sef al Serviciului.

Conflictul din Ucraina amplifica riscul epidemic

Specialistii sustin ca Ucraina risca sa se confrunte cu prima epidemie de poliomielita inregistrata in Europa in ultimele decenii, iar ca milioane de copii ar putea fi afectati de boli infectioase grave precum rujeola, difteria si rubeola, informeaza revista Newsweek, conform Mediafax.

Australia: Un baiat de 14 ani a fost arestat preventiv pentru presupusa sa implicare intr-un complot terorist

Un baiat britanic din Blackburn, in varsta de 14 ani, a fost arestat preventiv sub acuzatia de pregatire a unui atac terorist care viza ceremoniile de comemorare a eroilor Primului Razboi Mondial programate in.

Romania, a doua din ECE privind resursele necesare pentru evolutia optima a pietei de business

Romania s-a clasat, in Europa Centrala si de Est, ca fiind a doua tara ce ofera resursele necesare pentru evolutia optima a pietei de business, dupa Polonia, asa cum reiese dintr-un studiu comandat de Target Executive Search si realizat de GfK si CEU Business School.

Liga a II-a: Doar patru echipe din play-off sunt eligibile pentru Liga I

Doar patru echipe din cele 12 care evolueaza in play-off-ul Ligii a II-a indeplinesc toate criteriile pentru a putea promova in Liga I. FC Voluntari si ACS Academica Arges, din Seria I, respectiv ACS Poli Timisoara si CS Metalul Resita, din Seria a II-a, sunt singurele care promova la finalul acestui sezon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )