Libnet.ro
UNICEF

11:30

Conflictul din Ucraina amplifica riscul epidemic

România Liberă România Liberă,
Conflictul din Ucraina amplifica riscul epidemic

Specialistii sustin ca Ucraina risca sa se confrunte cu prima epidemie de poliomielita inregistrata in Europa in ultimele decenii, iar ca milioane de copii ar putea fi afectati de boli infectioase grave precum rujeola, difteria si rubeola, informeaza revista Newsweek, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Criza din Ucraina apropie Occidentul de Republica Moldova. Un general NATO in premiera la Chisinau

Republica Moldova este stat partener cu Alianta Atlantica, dar nu are sanse reale sa devina membra NATO. Criza din Ucraina apropie insa Occidentul de Republica Moldova. Astazi, comandantul adjunct al NATO, generalul britanic Adrian Bradshaw, se afla la Chisinau.

Fostul sef al Serviciului de Spionaj Extern al Ucrainei: Kremlinul planuia razboiul din Ucraina de pe vremea lui Kucima

Rusia isi dorea sa obtina anexarea Crimeei si sa porneasca razboiul din Ucraina de pe vremea celui de-al doilea presedinte al tarii in perioada 1994 - 2005), Leonid Kucima, spune fostul sef al Serviciului.

Lavrov: Criza din Ucraina a fost creata de SUA pentru a preveni un parteneriat intre Rusia si Germania

Strategia Washington-ului este sa se foloseasca de discordie in lume, pentru a isi pastra un rol important in fiecare regiune, declara ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov. Criza din Ucraina a fost.

OMS: 944 de morti si 3847 de raniti in conflictul din Yemen

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a transmis un comunicat prin care informeaza ca in conflictul militar din Yemen si-au pierdut viata 944 de persoane, iar alte 3847 au fost ranite. Anuntul vine la doar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )