Libnet.ro
UNICEF

21:30

Citigroup, un nou termen pentru criza din Grecia: Grimbo

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Citigroup, un nou termen pentru criza din Grecia: Grimbo

Un analist al Citigroup, Ebrahim Rahbari, a introdus un nou termen in dictionarul pietelor financiare pentru a caracteriza criza din Grecia, inlocuind termenul de Grexit cu Grimbo, pentru a descrie o situatie de prelungire a problemelor cu care se. continuă pe Wall-Street Ro

BCE majoreaza fondurile de urgenta pentru bancile din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat miercuri fondurile de urgenta puse la dispozitia bancilor din Grecia, cu 1,5 miliarde euro, la 75,5 miliarde euro, in timp ce guvernul elen continua negocierile intense cu creditorii pentru reluarea programului de sustinere financiara, potrivit Mediafax.

Un nou termen la Tribunalul Constanta in dosarul in care membrii familiei Bercea Mondial sunt judecati pentru santajarea lui Mircea Basescu

Un nou termen in dosarul in care cinci dintre membrii familiei lui Bercea Mondial sunt judecati pentru santajarea lui Mircea Basescu are loc astazi la Tribunalul Constanta. Instanta a anuntat la termenul precendent ca ar urma sa fie audiati in calitate de martori Bercea Mondial si Marian Capatana.

webPR: Cum alegerile din Grecia au eclipsat o posibila problema majora a Europei

Pe 5 februarie 2015, purtatorii de cuvant ai producatorilor europeni de cereale, furaje si ulei vegetal, au etichetat intarzierea autorizarii nivel european a unor produse agricole modificate genetic destinate importului ca pe o bomba cu ceas. Noii alesi din Grecia incearca sa renegocieze resituirea datoriilor, iar scaderea monedei euro a tinut capul de afis al agentiilor de presa. Din pacate, in aceeasi perioada, un alt aspect negativ cu impact asupra economiei europene a trecut neobservat. Europa depinde de un sistem global al comertului cu produse agricole bine pus la punct pentru a avea acces la preturi rezonabile pentru multe marfuri de baza si a-si satisface consumul. Citeste mai mult pe www. infoomg. ro.

Lavrov: Criza din Ucraina a fost creata de SUA pentru a preveni un parteneriat intre Rusia si Germania

Strategia Washington-ului este sa se foloseasca de discordie in lume, pentru a isi pastra un rol important in fiecare regiune, declara ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov. Criza din Ucraina a fost.

BCE va finanta bancile din Grecia atata vreme cat raman solvabile

Banca Centrala Europeana BCE) va continua sa finanteze bancile din Grecia atata vreme cat acestea vor fi solvabile si vor avea suficiente garantii, a declarat Benoit Coeure, membru in Consiliul guvernatorilor BCE, care a respins posibilitatea iesirii.

Criza din Ucraina apropie Occidentul de Republica Moldova. Un general NATO in premiera la Chisinau

Republica Moldova este stat partener cu Alianta Atlantica, dar nu are sanse reale sa devina membra NATO. Criza din Ucraina apropie insa Occidentul de Republica Moldova. Astazi, comandantul adjunct al NATO, generalul britanic Adrian Bradshaw, se afla la Chisinau.

Un nou dosar pentru Elena Udrea

Directia Nationala Anticoruptie a deschis, marti, un nou dosar pe numele fostei ministre Elena Udrea. Acest nou dosar este disjuns din dosarul Gala Bute.

Canada deschide portile pentru romani din 2016: Cei care au avut vize in ultimii zece ani vor merge fara restrictii in Canada (VIDEO)

Romanii scapa de vizele pentru Canada din 2016, a anuntat miercuri premierul Victor Ponta, citat de B1TV. Astfel, de anul viitor, romanii care au avut in ultimii zece ani vize pentru Canada sau pentru Statele Unite,.

Nou avertisment pentru Grecia. Seful Eurogrupului: Sa isi indeplineasca obligatiile asumate

Grecia trebuie sa-si indeplineasca obligatiile asumate daca vrea sa ramana in zona euro, dar o iesire a tarii din zona euro nu este o optiune, a declarat seful Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, scrie.

Nou termen in dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan: Conditiile din arest sunt inumane

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca, luni, noul termen in dosarul Microsoft. La audieri vor fi prezenti Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, informeaza B1 Tv.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )