Libnet.ro
UNICEF

17:00

Criza din Ucraina risca sa aprinda toata Europa

Adevărul Adevărul,
Criza din Ucraina risca sa aprinda toata Europa

Liderul de la Kiev declara ca pericolul extinderii razboiului din estul separatist al tarii sale este mai mare ca niciodata, iar subsecretarul de stat american Victoria Nuland sustine ca soarta intregului continent European depinde de modul in care este solutionat acest conflict. continuă pe Adevărul

Principalul punct de discutie al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei va fi criza din Ucraina

Deputatul Ionut Stroe, va participa, in calitate de sef al Delegatiei Parlamentului Romaniei, la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, adunare ce va avea loc in perioada 26 - 30 ianuarie 2015, la Strasbourg, arata un comunicat remis redactiei, care informeaza ca principalul punct pe ordinea de zi a sesiunii este reprezentat de criza din Ucraina.

Nuland cere tarilor membre NATO o mai mare implicare in criza din Ucraina

Tarile membre ale NATO trebuie sa isi redubleze eforturile in Ucraina si sa-si instaleze rapid centrele lor de comanda in jurul acestei tari, a afirmat, marti, secretarul adjunct de stat al SUA pentru politici europene si eurasiatice, Victoria Nuland, relateaza AFP, citat de B1TV.

MAE: Romania sustine o inasprire a sanctiunilor impuse Rusiei ca urmare a implicarii in criza din Ucraina

Ministru de Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca Romania va sustine intarirea sanctiunilor impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat de presa al ministerului, citat de HotNews. ro. Romania va adopta aceasta.

Criza din Ucraina: Kiev declara Rusia stat agresor

Parlamentul unicameral de la Kiev Rada Suprema) a adoptat marti un proiect de lege prin care Rusia este declarata stat agresor, iar autoproclamatele republici Donetk si Lugansk sunt calificate drept organizatii teroriste, relateaza Agerpres.

Alegerile legislative din Grecia tin in suspans toata Europa: Specialistii se asteapta la un vot puternic emotional din cauza crizei economice

Alegerile legislative din Grecia tin in suspans intreaga Europa. Elenii merg la urne pentru a isi alege cei 300 de deputati. Potrivit specialistilor, cei mai multi oameni vor acorda un vot puternic emotional.

Francois Hollande a discutat cu Putin si Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele Frantei Francois Hollande a discutat, luni seara, prin telefon cu presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel, seful Palatul Elysee declarandu-se foarte ingrijorat de degradarea situatiei din Ucraina,.

Seful diplomatiei ruse: Noile violente din Ucraina, provocate de atacurile permanente ale armatei ucrainene

Noile violente din Ucraina, soldate cu zeci de morti in ultimele zile, au fost provocate de atacurile permanente ale armatei ucrainene asupra unor localitati populate, spune seful diplomatiei ruse, Serghei.

Reuniune extraordinara a ministrilor de Externe din statele UE, joi, pe tema crizei din Ucraina

Federica Mogherini, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, a convocat o reuniune extraordinara a ministrilor de Externe ai statelor UE, joia viitoare, pe fondul intensificarii conflictului din Ucraina. Am.

UE ia in calcul extinderea listei persoanelor sanctionate pentru implicarea in conflictul din Ucraina

Uniunea Europeana are in vedere o extindere a listei cu persoane sanctionate pentru implicarea lor in conflictul din estul Ucrainei, informeaza AFP, citand surse diplomatice. Ne indreptam spre un mandat pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )