Libnet.ro
UNICEF

15:00

Francois Hollande a discutat cu Putin si Merkel despre situatia din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Francois Hollande a discutat cu Putin si Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele Frantei Francois Hollande a discutat, luni seara, prin telefon cu presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel, seful Palatul Elysee declarandu-se foarte ingrijorat de degradarea situatiei din Ucraina,. continuă pe Wall-Street Ro

Francois Hollande l-a invitat pe premierul desemnat al Greciei, Alexis Tsipras, sa vina rapid la Paris

Presedintele Frantei, Francois Hollande, l-a invitat luni pe premierul desemnat al Greciei, Alexis Tsipras, sa vina rapid la Paris, anunta AFP, citand surse oficiale. Franta va fi alaturi de Grecia in aceasta perioada importanta pentru viitorul tarii, in scopul regasirii drumului spre stabilitate si crestere economica, in spiritul solidaritatii si responsabilitatii europenilor. Il invitam pe domnul Tsipras sa vina rapid la Paris, a declarat Hollande.

Francois Hollande il invita pe premierul desemnat al Greciei, sa vina rapid la Paris

Presedintele Frantei, Francois Hollande, l-a invitat pe premierul desemnat al Greciei, Alexis Tsipras, sa vina rapid la Paris, anunta surse oficiale citate de MEDIAFAX. Franta va fi alaturi.

Pretul petrolului scade in continuare. Motivele: Situatia din Grecia, aprecierea dolarului si mentinerea politicilor in Arabia Saudita dupa decesul suveranului

Pretul barilului de petrol a scazut luni atat ca urmare a incertitudinii provocate de situatia din Grecia unde reamintim ca extrema stanga a castigat alegerile), dar si ca efect al aprecierii dolarului si a supra-ofertei mondiale. In jurul orei 13,45 ora Romaniei, barilul de titei Brent extras din Marea Nordului petrolul Brent este de fapt un amestec de diferite feluri de titei extrase din 19 zacaminte din Marea Nordului, cu continut de 0,37% sulfuri) cu livrarea in martie se tranzactiona la 48. 10 dolari pe bursa din Londra, in scadere cu circa 69 de centi fata de vineri. Pe New York Mercantile Exchange Nymex), un baril de light sweet crude WTI) cu aceeasi scadenta a pierdut 52 de centi, ajungand la 45. 07 dolari.

Marturie incredibila despre spaga din PDL: Campania lui Basescu, finatata din bani negri

Au aparut noi pasaje din marturia facuta de Gabriel Sandu, lider PDL,despre spaga din campaniile electorale. Gabriel Sandu vorbeste de presiuni la adresa sa din partea conducerii PDL si aminteste de.

Gabriel Sandu, noi marturii la DNA despre spaga din PDL: Campania lui Basescu, finantata din bani publici

Au aparut noi pasaje din marturia facuta de fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, lider PDL,despre spaga din campaniile electorale. Acesta spune ca liderii PDL au facut presiuni asupra.

Economisti romani fata in fata cu situatia din Grecia. Ar putea fi afectat cursul leului de victoria stangii radicale in alegeri?

Iinvestitorii au ramas mai degraba neutri, fiind anesteziati si de programul de injectie de lichiditate demarat de BCE. In plus, faptul ca Syriza va putea guverna doar in coalitie cu un partid mai moderat da sperante pentru o abordare mai pragmatica a datoriei externe a Greciei, odata ce emotiile caracteristice perioadei electorale se vor modera. In acest fel, temerile legate de un conflict deschis cu creditorii Greciei nu ar duce la un conflict deschis, facand iesirea Greciei din zona euro putin probabila, explica pentru Hotnews economistul sef al BCR, Radu Craciun.

Marturii despre spaga din dosarul Hrebenciuc. Deputatul Adam recunoaste ca a dat mita

Ioan Adam le-a spus magistratilor ca i-a dat mita unui judecator din Covasna 10. 000 de euro. Deputatul PSD Ioan Adam a fost suspendat din partid. Stire in curs de actualizare.

Ponta, despre alegerile din Grecia: O lectie pentru Romania

Premierul Victor Ponta spune ca rezultatul alegerilor din Grecia reprezinta o lectie pentru Romania. Seful Guvernului si, totodata, al PSD, sustine ca acest lucru arata ce conteaza cu adevarat:.

Victor Ponta, pe Twitter, despre alegerile din Grecia: Victorie categorica pentru Syriza. Lectie pentru noi: conteaza economia, joburi

Victor Ponta a postat pe contul sau de Twitter o reactie la victoria inregistrta de stanga radicala Syriza la alegerile din Grecia.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )