Libnet.ro
UNICEF

17:00

Marturie incredibila despre spaga din PDL: Campania lui Basescu, finatata din bani negri

Antena3 Antena3,
Marturie incredibila despre spaga din PDL: Campania lui Basescu, finatata din bani negri

Au aparut noi pasaje din marturia facuta de Gabriel Sandu, lider PDL,despre spaga din campaniile electorale. Gabriel Sandu vorbeste de presiuni la adresa sa din partea conducerii PDL si aminteste de. continuă pe Antena3

Gabriel Sandu, noi marturii la DNA despre spaga din PDL: Campania lui Basescu, finantata din bani publici

Au aparut noi pasaje din marturia facuta de fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, lider PDL,despre spaga din campaniile electorale. Acesta spune ca liderii PDL au facut presiuni asupra.

Marturii despre spaga din dosarul Hrebenciuc. Deputatul Adam recunoaste ca a dat mita

Ioan Adam le-a spus magistratilor ca i-a dat mita unui judecator din Covasna 10. 000 de euro. Deputatul PSD Ioan Adam a fost suspendat din partid. Stire in curs de actualizare.

Francois Hollande a discutat cu Putin si Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele Frantei Francois Hollande a discutat, luni seara, prin telefon cu presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel, seful Palatul Elysee declarandu-se foarte ingrijorat de degradarea situatiei din Ucraina,.

Ponta, despre alegerile din Grecia: O lectie pentru Romania

Premierul Victor Ponta spune ca rezultatul alegerilor din Grecia reprezinta o lectie pentru Romania. Seful Guvernului si, totodata, al PSD, sustine ca acest lucru arata ce conteaza cu adevarat:.

Victor Ponta, pe Twitter, despre alegerile din Grecia: Victorie categorica pentru Syriza. Lectie pentru noi: conteaza economia, joburi

Victor Ponta a postat pe contul sau de Twitter o reactie la victoria inregistrta de stanga radicala Syriza la alegerile din Grecia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )