Libnet.ro
UNICEF

06:00

Criza francului elvetian si confiscarea Romaniei online

Adevărul Adevărul,
Criza francului elvetian si confiscarea Romaniei online

Este lesne de observat cum se confisca Romania online pe diverse teme politice, economice, sociale s. a. Practic, Facebookul este folosit ca masa de manevra pentru diverse interese legitime sau nu, corecte sau nu. Iata, de pilda, exemplul crizei francului elvetian. continuă pe Adevărul

ANPC: Este necesara o solutie legislativa pentru impartirea riscurilor in criza francului elvetian. Care este raspunsul bancilor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) sustine ca a intreprins toate demersurile necesare pentru a indeplini rolul de mediator in relatia dintre banci si consumatori in criza francului elvetian si apreciaza ca este necesara o solutie legislativa prin care sa se impuna impartirea riscurilor si aplicarea principiului echitatii.

Cursul francului elvetian, a opta scadere. Valoreaza 4,1522 lei

Cursul francului elvetian anuntat de BNR a continuat sa coboare si joi si a ajuns la 4,1522 lei/euro, consemnand astfel a opta scadere din ultimele noua sedinte, alimentata insa doar de deprecierea monedei elvetiene pe pietele externe, transmite Mediafax. Leul a ramas stabil fata de euro, cu o referinta in urcare cu doar 0,07 bani, la 4,4088 lei.

Cursul francului elvetian a crescut din nou, dupa sase sedinte de scadere

Cursul pentru francul elevetian anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a urcat marti cu 1,46 bani, la 4,1912 lei, si a inregistrat astfel prima crestere dupa sase sedinte in care s-a indepartat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )