Libnet.ro
UNICEF

01:05

Croatia mentine inchise mai multe puncte de trecere a frontierei cu Serbia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Croatia mentine inchise mai multe puncte de trecere a frontierei cu Serbia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Republicii Croatia ca autoritatile locale mentin masurile de inchidere, pe o perioada nedeterminata, a punctelor de control trecere frontiera cu Serbia de la Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2 si Batin, potrivit unui comunicat MAE remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, intrebat daca justitia se face echitabil: Intrebati-o pe doamna Gorghiu, a avut contracte mai multe

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara, la Antena 3, ca despre echitatea actului de justitie din Romania ar trebui intrebata Alina Gorghiu, care ca avocat ar fi avut mai multe contracte de consultanta juridica cu companii de stat decat a avut el.

Ploaia face ravagii in trafic. Circulatie paralizata pe mai multe artere din Capitala

Traficul din Capitala de desfasoara cu dificultate din cauza ploii. S-au format ambuteiaje pentru ca mai multe semafoare nu mai functioneaza. Meteorologii avertizeaza ca ploaia nu se va opri prea.

Mai multe magazine Kaufland ar putea fi deschise la Chisinau. Va fi cel mai frumos cadou de Hram

Una dintre cele mai mari companii internationale comerciale a anuntat despre intentia de a investi in Republica Moldova, primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, precizand ca reprezentantii Kaufland ar putea deschide mai multe magazine in capitala.

Mai multe banci elvetiene, investigate pentru manipularea pietei metalelor pretioase

Elvetia investigheaza mai multe banci mari, printre care UBS si Deutsche Bank, pentru manipularea pietei metalelor pretioase.

Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei?

Desi suntem asaltati de modele noi de telefoane din toate directiile, Samsung, Apple sau Huawei dau tonul in aceasta piata foarte agresiva. Cum se intampla de altfel in orice alt domeniu, in productia si vanzarea de telefoane mobile exista niste lideri si niste codasi. in mare parte, acestia au ramas neschimbati deja de cativa ani, [] Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Croatia mentine o parte din frontiere inchise. Sfatul MAE

Autoritatile din Croatia mentin masurile de inchidere, pe o perioada nedeterminata, la frontiera cu Serbia, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe.

Hotii cu cagule pe fata au ajuns spaima hunedorenilor. Trei talhari mascati au fost arestati dupa mai multe jafuri

Magistratii au trimis dupa gratii trei hunedoreni, acuzati de comiterea mai multor talharii, spargeri si furturi. Autorii infractiunilor isi ascundeau fetele cu ajutorul unor cagule.

Posta Romana pierde din ce in ce mai mult teren in fata furnizorilor privati: In 2014 au fost procesate de 2,3 ori mai multe colete postale, dar aproape 90% dintre acestea au fost livrate de furnizorii privati

Peste 62 milioane de colete postale au fost procesate anul trecut pe piata locala, 2,3 ori mai multe colete postale fata de anul 2013, aproape 90% dintre acestea fiind prelucrate de catre furnizorii privati si numai 10,31% de catre Posta Romana, arata datele publicate luni de autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM. Coletele postale reprezinta doar 10% din traficul postal total, insa si la acest capitol Posta pierde teren. Astfel, traficul postal total a crescut cu 10% anul trecut pana la peste 623,2 milioane de trimietri postale, din care Posta Romana a procesat peste 366,8 milioane de trimiteri 58,86%). Spre comparatie, in 2013, Posta procesase 68,09% din traficul postal total.

De ce aleg din ce in ce mai multe femei sa nu faca copii?

In zilele noastre multe femei aleg sa se dedice profesiei lor, renuntand la dorinta de a face copii. O parte dintre acestea se considera nepotrivite pentru a isi intemeia o familie, din motive ce tin fie de temperament, fie de mostenirile genetice si se declara a fi nepotrivite pentru rolul de mama.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )