Libnet.ro
UNICEF

11:30

Crytek incepe sa renunte la angajatii din Marea Britanie, nu isi mai permite sa le plateasca salariile

Playtech Playtech,
Crytek incepe sa renunte la angajatii din Marea Britanie, nu isi mai permite sa le plateasca salariile

Se pare ca exista o discrepanta destul de mare intre ce spune Crytek si ce raporteaza site-urile de profil din industrie. Adevarul incepe insa sa iasa la iveala. Gamestar, un site german de profil, scrie despre Crytek ca se afla aproape de faiment, dupa ce engine-ul CryEngine nu a fost atat de bine primit de catre dezvoltatorii de jocuri, iar noul titlu Ryse, nu a avut vanzarile preconizate. Crytek a venit apoi cu o declaratie prin care neaga aceste lucruri, []. continuă pe Playtech

Majoritatea investitorilor institutionali care au subscris la Electrica provin din Romania, Marea Britanie, SUA si Polonia. Sindicatul de intermediere analizeze joi cresterea procentului acordat retailului

Majoritatea investitorilor institutionali care au subscris in cadrul ofertei Electrica provin din Romania, Marea Britanie, SUA si Polonia. Operatiunea a fost un succes. Am cerut azi joi- n. red) dimineata sindicatului de intermediere sa analizeze posibilitatea cresterii procentului acordat retailului. Consortiul analizeaza acum aceasta posibilitate, a declarat joi Razvan Nicolescu, ministru delegat pentru energie in conferinta de presa desfasurata la sediul Electrica.

Ochelarii Google Glass, disponibili initial doar in SUA, au fost scosi la vanzare si in Marea Britanie

Ochelarii inteligenti ai Google, disponibili initial doar inAmerica, au fost lansati spre vanzare si in Marea Britanie. Pretul la care britanicii pot cumpara produsul aflat inca in faza te testare.

Google Glass, disponibili in Marea Britanie la un pret mai ridicat decat in SUA

Ochelarii inteligenti Google Glass , disponibili initial doar in SUA, au fost pusi la vanzare si in Marea Britanie, insa pretul pentru acest produs aflat inca in faza de testare este de 1. 000 lire sterline 1. 700 dolari), mai mult decat cel de pe.

Ochelarii Google Glass, disponibili acum si in Marea Britanie

Google a lansat la vanzare si in Marea Britanie ochelarii inteligenti Glass, disponibili initial doar in SUA. Pretul la care britanicii pot cumpara produsul aflat inca in faza te testare este de 1. 000 lire sterline 1. 700 dolari), usor peste cel de pe piata americana, unde costa 1. 500 dolari.

FOTO Cei sase zimbri adusi din Marea Britanie au fost eliberati in padurile din Neamt

Pentru al treilea an consecutiv, la Parcul Natural Vanatori Neamt a fost pus in libertate inca un lot de zimbri, turma numarand acum 17 exemplare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )