Libnet.ro
UNICEF

10:00

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, propusa de UDMR pentru functia de ministru

Antena3 Antena3,
Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, propusa de UDMR pentru functia de ministru

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, informeaza Mediafax. Liderul. continuă pe Antena3

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, propusa de UDMR pentru functia de ministru

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Hegedus Csilla, propusa la Ministerul Culturii

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Csilla Hegedus, propusa de UDMR la Cultura

Actualizare 20:34 Basescu a semnat decretul de numire a Csillei Hegedus Presedintele in exercitiu, Traian Basescu, a semnat astazi decretul prin care o numeste pe Csilla Hegedus in functiile de vicepremier si ministru al Culturii, noul demnitar urmand sa depuna maine juramantul de investitura.

Kelemen Hunor: in aceasta seara veti afla cine va fi propus pentru Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, inaintea reuniunii grupurilor parlamentare ale Uniunii, ca in cursul serii va face public numele persoanei care va fi propusa pentru functia de ministru al Cult.

Kelemen Hunor: Marti seara voi anunta propunerea pentru Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca va face in cursul serii de miercuri o propunere pentru ministrul Culturii, pe care o va prezenta premierului Victor Ponta. Seful Executivului a afirmat in sedinta de.

Kelemen Hunor: Propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii este Hegedus Csilla

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat marti seara ca o propune pe Hegedus Csilla pentru a prelua functia de ministru al Culturii. Este un om foarte bine pregatit si care cunoaste sistemul, nu numai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )