Libnet.ro
UNICEF

10:00

Kelemen Hunor: Propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii este Hegedus Csilla

B1 B1,
Kelemen Hunor: Propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii este Hegedus Csilla

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat marti seara ca o propune pe Hegedus Csilla pentru a prelua functia de ministru al Culturii. Este un om foarte bine pregatit si care cunoaste sistemul, nu numai. continuă pe B1

Kelemen Hunor: Marti seara voi anunta propunerea pentru Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca va face in cursul serii de miercuri o propunere pentru ministrul Culturii, pe care o va prezenta premierului Victor Ponta. Seful Executivului a afirmat in sedinta de.

Kelemen Hunor: in aceasta seara veti afla cine va fi propus pentru Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, inaintea reuniunii grupurilor parlamentare ale Uniunii, ca in cursul serii va face public numele persoanei care va fi propusa pentru functia de ministru al Cult.

Kelemen Hunor: Am votat pentru o Romanie puternica, in care fiecare cetatean este respectat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie puternica, in care fiecare cetatean este respectat, informeaza Agerpres. Kelemen a votat la sectia.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Kelemen Hunor a votat pentru un presedinte capabil sa creeze consens in temele majore

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat, duminica, pentru o Romanie in care fiecare cetatean sa fie respectat, sa isi poata atinge dezideratele si care in urmatorii ani, cu un presedinte capabil de cons.

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, propusa de UDMR pentru functia de ministru

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, informeaza Mediafax. Liderul.

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, propusa de UDMR pentru functia de ministru

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Hegedus Csilla, propusa la Ministerul Culturii

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Hegedus Csilla, propunere UDMR pentru functia de ministru al Culturii

Hegedus Csilla, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Guvernul are majoritate parlamentara, nu se pune problema schimbarii

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, ca in acest momentu nu se pune problema schimbarii Guvernului sau a majoritatii, relateaza Mediafax. Noi consideram ca in acest moment Guvernul are.

Kelemen Hunor: Nu se pune problema schimbarii Guvernului sau a majoritatii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, dupa sedinta grupurilor reunite ale parlamentarilor Uniunii, ca in acest moment nu se pune problema schimbarii Guvernului sau a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )