Libnet.ro
UNICEF

10:00

Hegedus Csilla, propunere UDMR pentru functia de ministru al Culturii

România Liberă România Liberă,
Hegedus Csilla, propunere UDMR pentru functia de ministru al Culturii

Hegedus Csilla, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. continuă pe România Liberă

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, propusa de UDMR pentru functia de ministru

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, informeaza Mediafax. Liderul.

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, propusa de UDMR pentru functia de ministru

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii este Hegedus Csilla

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat marti seara ca o propune pe Hegedus Csilla pentru a prelua functia de ministru al Culturii. Este un om foarte bine pregatit si care cunoaste sistemul, nu numai.

Traian Basescu a semnat numirile lui Mihnea Motoc si Hegedus Csilla la Externe si Cultura

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele privind numirea lui Mihnea Motoc in functia de ministru de Externe si a lui Hegedus Csilla ca ministru al Culturii. Ceremonia de depunere a.

Csilla Hegedus, propusa de UDMR la Cultura

Actualizare 20:34 Basescu a semnat decretul de numire a Csillei Hegedus Presedintele in exercitiu, Traian Basescu, a semnat astazi decretul prin care o numeste pe Csilla Hegedus in functiile de vicepremier si ministru al Culturii, noul demnitar urmand sa depuna maine juramantul de investitura.

Hegedus Csilla, propusa la Ministerul Culturii

Csilla Hegedus, secretar de stat in Ministerul Culturii, este propunerea UDMR pentru conducerea ministerului, a anuntat, marti, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de numire a ministrilor Motoc si Hegedus Csilla

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele de numire a ministrilor Mihea Motoc si Hegedus Csilla, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Domnul presedinte Traian Basescu.

VIDEO Calin Popescu Tariceanu: Domnul Iohannis e o persoana inadecvata pentru functia de presedinte. Nu are nici experienta, nici competentele necesare. Asistam la o continuare a regimului Basescu

Fostul candidat la prezidentiale Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa comuna cu Victor Ponta, ca Raman de pararea ca domnul Iohannis, cu toate ca e castigatorul, ramane o persoana inadecvata pentru functia de presedinte. Nu are nici experienta, nici competentele necesare. Nu va reprezenta decat o continuare a regimului Basescu. E inconjurat si manevrat de cei din PDL si o sa asistam la o continuare a regimului Basescu.

Traian Basescu a semnat decretele pentru numirea lui Mihnea Motoc la Externe si Hegedus Csilla la Cultura

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele privind numirea lui Mihnea Motoc in functia de ministru de Externe si a lui Hegedus Csilla ca ministru al Culturii, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis redactiei. Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc miercuri, dupa publicarea decretelor in Monitorul Oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )