Libnet.ro
UNICEF

10:30

CSM cauta sursa stenogramelor aparute in dosarul lui Sorin Blejnar

Antena3 Antena3,
CSM cauta sursa stenogramelor aparute in dosarul lui Sorin Blejnar

Inspectia Judiciara cauta sursa stenogramelor aparute in dosarul in care este trimis in judecata fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar. Toti cei implicati in cercetarea cazului sunt verificati de Consiliul. continuă pe Antena3

Traian Basescu, in Covasna. Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor ...

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au vizitat, sambata dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de protocol din statiunea Covasna, seful statului nedorind sa comenteze stenogramele aparute in presa, transmite Mediafax. Traian Basescu a declarat corespondentului MEDIAFAX ca isi petrece week-end-ul in judetul Covasna si ca in cursul zilei de sambata a vizitat Baile Balvanyos si a refuzat sa comenteze aparitia stenogramelor din dosarul lui Sorin blejnar. Reamintim ca in presa .

CSM s-a sesizat in cazul STENOGRAMELOR din dosarul BLEJNAR. ...

Inspectia judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii a demarat o ancheta pentru a vedea daca procurorul de caz DIICOT in dosarul Motorina a respectat procedura cand a introdus interceptarile cu presedintele Traian Basescu in dosar fara a le secretiza si pentru a investiga o posibila scurgere de informatii de la Tribunalul Brasov. Magistratul de la Tribunalul Brasov caruia i-a fost desemnata judecare cauzei ar fi avut posibilitatea, ca si procurorul de caz, de a secretiza dosarul sau .

Traian Basescu, in Covasna: Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor aparute in presa

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au vizitat, sambata dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de protocol din statiunea Covasna, seful statului nedorind sa comenteze stenogramele aparute in presa, relateaza Mediafax.

Interceptari in dosarul lui Sorin Blejnar: Covorbire intre fostul sef ANAF si Traian Basescu, pe subiectul creantelor Rompetrol

O convorbire dintre presedintele Traian Basescu si fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar a fost inclusa la dosarul in care Blejnar a fost trimis in judecata, pentru favorizarea infractorului. Discutia a avut loc in.

Interceptari in dosarul lui Sorin Blejnar: Convorbire intre fostul sef ANAF si Traian Basescu, pe subiectul creantelor Rompetrol

O convorbire dintre presedintele Traian Basescu si fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar a fost inclusa la dosarul in care Blejnar a fost trimis in judecata, pentru favorizarea infractorului. Discutia a avut loc in.

Money.ro: Traian Basescu, interceptat in dosarul lui Sorin Blejnar

Portalul Money. ro a difuzat vineri transcrierea unei interceptari dintr-un dosar instrumentat pe numele lui Sorin Blejnar, in care apare presedintele Traian Basescu, intr-o discutie cu fostul sef al ANAF. Potrivit sursei citate, convorbirea telefonica a avut loc in septembrie 2010 si se regaseste la dosarul in care Blejnar a fost trimis in judecata, de procurorii DIICOT, pentru favorizarea infractorului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )