Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu, in Covasna: Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor aparute in presa

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu, in Covasna: Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor aparute in presa

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au vizitat, sambata dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de protocol din statiunea Covasna, seful statului nedorind sa comenteze stenogramele aparute in presa, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, in Covasna. Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor ...

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au vizitat, sambata dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de protocol din statiunea Covasna, seful statului nedorind sa comenteze stenogramele aparute in presa, transmite Mediafax. Traian Basescu a declarat corespondentului MEDIAFAX ca isi petrece week-end-ul in judetul Covasna si ca in cursul zilei de sambata a vizitat Baile Balvanyos si a refuzat sa comenteze aparitia stenogramelor din dosarul lui Sorin blejnar. Reamintim ca in presa .

Traian Basescu, in vizita privata la Covasna. Seful statului nu a dorit sa comenteze stenogramele aparute in presa

Seful statului se afla in acest weekend intr-o vizita privata la Covasna. Presedintele Traian Basescu si sotia sa Maria au vizitat, in aceasta dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de.

Traian Basescu se afla in Covasna.

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Covasna, afirma surse locale, potrivit carora seful statului este cazat la vila de protocol din oras, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse locale, presedintele Traian Basescu a ajuns sambata in jurul pranzului, in statiunea Covasna, fiind cazat la vila de protocol. Surse oficiale au precizat ca seful statului se afla intr-o vizita privata, alaturi de sotia lui, Maria Basescu. Cea mai recenta vizita a presedintelui in zona a .

Surse: Presedintele Traian Basescu se afla in statiunea Covasna

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Covasna, afirma surse locale, potrivit carora seful statului este cazat la vila de protocol din oras, conform Mediafax. Potrivit.

Traian Basescu participa joi si vineri la lucrarile Consiliul European de toamna de la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European. Potrivit programului presedintelui Traian Basescu comunicat de Administratia Prezidentiala, seful statului va sosi joi seara, in jurul orei 19:00, ora Romaniei, la sediul Consiliului European de la Bruxelles, pentru prima sesiune de lucru a reuniunii.

Traian Basescu, la finalul Consiliului European: Romania va avea acces la Uniunea Bancara. Zona euro va avea un buget propriu, diferit de cel al UE

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la finalul Consiliului European de toamna, ca principala tema a summitului a fost uniunea economica si monetara. Seful statului a anuntat ca principalul obiectiv.

Traian Basescu s-a deplasat spre Bruxelles impreuna cu premierii Irlandei si Sloveniei

Presedintele Traian Basescu a s-a deplasat joi dupa amiaza la Bruxelles, unde va participa la lucrarile Consiliului European de toamna. Seful statului roman a calatorit de la Bucuresti in aceeasi.

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la reuniunea de toamna a Consiliului European

Presedintele Traian Basescu va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va ajunge joi seara, in jurul .

Traian Basescu, la Congresul PPE: Proiectele energetice europene NU se pot opri la granita de ...

Presedintele Traian Basescu a reluat, miercuri, in discursul de la Congresul PPE, teoria privind necesitatea constituirea Statelor Unite ale Europei ca solutie la provocarile cu care Europa se confrunta in plan intern si extern. In acest context, seful statului a atras atentia ca proiectele energetice europene nu se pot opri la granita de Est a Romaniei: Contributia Romaniei la constructia unei politici energetice paneuropene se bazeaza pe o pozitie clara: asa cum securitatea propriu-zisa a .

INTERCEPTARE TRAIAN BASESCU- SORIN BLEJNAR. VEZI Raspunsul Administratiei Prezidentiale.

Administratia Prezidentiala a dat un raspuns, vineri seara, referitor la aparitia in presa a interceptarii unor convorbiri telefonice dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Sorin Blejnar. In comunicatul de presa remis Romania libera, Administratia Prezidentiala confirma autenticitatea stenogramei. Este vorba despre trei interceptari telefonice dintre domnul presedinte Traian Basescu si domnul Sorin Blejnar; .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )