Libnet.ro
UNICEF

14:30

Traian Basescu, la finalul Consiliului European: Romania va avea acces la Uniunea Bancara. Zona euro va avea un buget propriu, diferit de cel al UE

B1 B1,
Traian Basescu, la finalul Consiliului European: Romania va avea acces la Uniunea Bancara. Zona euro va avea un buget propriu, diferit de cel al UE

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la finalul Consiliului European de toamna, ca principala tema a summitului a fost uniunea economica si monetara. Seful statului a anuntat ca principalul obiectiv. continuă pe B1

LIVE TEXT Traian Basescu: Ceea ce ne-a propus, sa avem accces la uniunea bancara, s-a intamplat, prin concluziile de azi de la Bruxelles

Lucrarile summit-ului european de toamna s-au incheiat, presedintele Traian Basescu urmand sa sustina o declaratie de presa la Bruxelles in scurt timp. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia.

Traian Basescu i-a spus Angelei Merkel ca presedintele va reprezenta Romania la reuniunile Consiliului European

Presedintele Traian Basescu a avut, miercuri, o intalnire bilaterala cu Angela Merkel, in cadrul careia cancelarul german s-a interesat asupra nivelului de reprezentare a Romaniei la reuniunile Consiliului European. In raspunsul sau, Traian Basescu a amintit ca exista doua decizii recente ale Curtii Constitutionale care stabilesc, dincolo de orice dubiu, reprezentarea de catre presedintele tarii, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu: in ce situatie ma aflu eu la Consiliul European, cand acum doua zile, pe stadion, liderii UE erau fluierati?

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, in cadrul reuniunii de toamna Consiliului European de la Bruxelles, ca Romania a facut regrese in ceea ce priveste imaginea in Uniunea Europeana, din cauza.

Ieri la Bucuresti, azi la Bruxelles. Traian Basescu va participa la prima sesiune a Consiliului European de toamna

Presedintele Traian Basescu va participa la prima sesiune de lucru a Consiliului European de toamna, astazi la Bruxelles. Principalele discutii ale consiliului se vor concentra pe consolidarea pietei unice si.

Traian Basescu participa joi si vineri la lucrarile Consiliul European de toamna de la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European. Potrivit programului presedintelui Traian Basescu comunicat de Administratia Prezidentiala, seful statului va sosi joi seara, in jurul orei 19:00, ora Romaniei, la sediul Consiliului European de la Bruxelles, pentru prima sesiune de lucru a reuniunii.

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la reuniunea de toamna a Consiliului European

Presedintele Traian Basescu va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va ajunge joi seara, in jurul .

Traian Basescu s-a deplasat spre Bruxelles impreuna cu premierii Irlandei si Sloveniei

Presedintele Traian Basescu a s-a deplasat joi dupa amiaza la Bruxelles, unde va participa la lucrarile Consiliului European de toamna. Seful statului roman a calatorit de la Bucuresti in aceeasi.

Traian Basescu: Muncitorii romani si bulgari nu au acces liber pe piata europeana din cauza a noua state membre

Traian Basescu a vorbit in cadrul Congresului PPE de la Bucuresti de necesitatea deschiderii pietei de munca pentru romani si pentru bulgari, dar si pentru comunitatile de etnie roma. Pentru noi,.

Traian Basescu, la lansarea unui nou volum de documente ale comunismului din Romania: Am avut de multe ori convingerea ca facem ce trebuie, cei care am trait atunci

Perioada comunista de dupa 1972 este extrem de importanta pentru a intelege cum a fost pacalita acea generatie, ce inseamna propaganda si ce inseamna sa fii invatat ca statul are grija de tine tot timpul, a declarat marti presedintele Traian Basescu, la lansarea volumului 'Istoria comunismului din Romania. Documente Nicolae Ceausescu 1965-1971)', ocazie cu care a marturisit ca, licean fiind, avea impresia ca este condus spre liberate.

Traian Basescu: Solutia pentru iesirea din criza - Statele Unite ale Europei.

Principalele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, facute la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti: Sunt un adept hotarat al unei Europe tot mai integrate si tot mai puterice. Am convingerea ca acest congres va intari solidaritatea membrilor sai si va stimula dezbaterile politice. Contextul european in care va fi adoptata viziunea PPE este complex, caracterizat de provocari fara precedent. Prelungirea crizei, cu consecinte majore pe plan social, genereaza o criza .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )