Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ieri la Bucuresti, azi la Bruxelles. Traian Basescu va participa la prima sesiune a Consiliului European de toamna

Antena3 Antena3,
Ieri la Bucuresti, azi la Bruxelles. Traian Basescu va participa la prima sesiune a Consiliului European de toamna

Presedintele Traian Basescu va participa la prima sesiune de lucru a Consiliului European de toamna, astazi la Bruxelles. Principalele discutii ale consiliului se vor concentra pe consolidarea pietei unice si. continuă pe Antena3

Traian Basescu participa joi si vineri la lucrarile Consiliul European de toamna de la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European. Potrivit programului presedintelui Traian Basescu comunicat de Administratia Prezidentiala, seful statului va sosi joi seara, in jurul orei 19:00, ora Romaniei, la sediul Consiliului European de la Bruxelles, pentru prima sesiune de lucru a reuniunii.

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la reuniunea de toamna a Consiliului European

Presedintele Traian Basescu va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va ajunge joi seara, in jurul .

Basescu participa la lucrarile Consiliul European de toamna.

Presedintele Traian Basescu va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European, informeaza Administratia Prezidentiala, scrie Mediafax. Potrivit programului presedintelui Traian Basescu comunicat de Administratia Prezidentiala, seful statului va sosi joi seara, in jurul orei 19. 00, ora Romaniei, la sediul Consiliului European de la Bruxelles, pentru prima sesiune de lucru a reuniunii. Reuniunea de toamna a Consiliului se concentreaza pe unele subiecte .

Traian Basescu s-a deplasat spre Bruxelles impreuna cu premierii Irlandei si Sloveniei

Presedintele Traian Basescu a s-a deplasat joi dupa amiaza la Bruxelles, unde va participa la lucrarile Consiliului European de toamna. Seful statului roman a calatorit de la Bucuresti in aceeasi.

Traian Basescu se intalneste miercuri cu Mariano Rajoy si cu fiica Iuliei Tymoshenko

Presedintele Traian Basescu se intalneste miercuri, la Cotroceni, cu vicecancelarul Austriei, Michael Spindelegger, cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy si cu Yevgenia Tymoshenko, fiica fostului premier ucrainean, informeazaAdministratia Prezidentiala. Dupa-amiaza, presedintele va participa, in calitate de invitat, la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti.

CONGRES PPE la Bucuresti. Elena Udrea: Domnului Ponta i-ar fi placut ca Traian Basescu sa ...

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca premierului Victor Ponta i-ar fi placut ca presedintele Traian Basescu sa nu se intalneasca cu liderii europeni Angela Merkel si Manuel Durao Barroso. Eu cred ca este lamurit acest aspect. Nici nu cred ca acesta a fost sensul, ca s-ar incalca Constitutia si ar fi motiv de suspendare. Domnul Ponta a si recunosc ca l-a luat gura pe dinainte. I-ar fi placut domnului Ponta ca Traian Basescu sa nu fie langa Angela Merkel, langa .

FOTO: Traian Basescu, la Congresul PPE si la intalnirile cu Merkel, Rajoy, Spindelegger si ...

Presedintele Traian Basescu a participat, miercuri, in calitate de invitat, la Congresul de la Bucuresti al Partidului Popular European. Tot miercuri a avut loc intalnirea bilaterala dintre Traian Basescu si cancelarul Germaniei Angela Merkel. In plus, Traian Basescu s-a intalnit si cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy, cu vicecancelarul si ministrul austriac de Externe, Michael Spindelegger, precum si cu Yevgenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei, Iulia Tymoshenko. Congresul .

Wilfried Martens (PPE): Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a declarat joi, raspunzand unei intrebari, ca ar fi o greseala ca USL sa redeschida o actiune impotriva presedintelui Traian Basescu, aratandu-se convins ca au fost create conditiile pentru o relatie echilibrata intre presedintele tarii si noul Guvern de la Bucuresti, informeaza Mediafax.

Traian Basescu: Trebuie sa capitalizam avantajul conectarii Marii Negre si a statelor din comunitatea energetica

Presedintele Traian Basescu a abordat, in cadrul CongresuluiPPE de la Bucuresti, subiectul politicilor energetice, sustinand ca securitatea energetica europeana nu poate fi tratata in etape.

Traian Basescu: Muncitorii romani si bulgari nu au acces liber pe piata europeana din cauza a noua state membre

Traian Basescu a vorbit in cadrul Congresului PPE de la Bucuresti de necesitatea deschiderii pietei de munca pentru romani si pentru bulgari, dar si pentru comunitatile de etnie roma. Pentru noi,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )