Libnet.ro
UNICEF

16:30

Wilfried Martens (PPE): Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
Wilfried Martens (PPE): Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a declarat joi, raspunzand unei intrebari, ca ar fi o greseala ca USL sa redeschida o actiune impotriva presedintelui Traian Basescu, aratandu-se convins ca au fost create conditiile pentru o relatie echilibrata intre presedintele tarii si noul Guvern de la Bucuresti, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Presedintele PPE: Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Noul presedintele presedinte ales al PPE, Wilfried Martens, a declarat joi ca ar fi o greseala redeschiderea unei actiuni impotriva lui Traian Basescu. Acesta s-a aratat convins ca au fost create conditiile.

Martens: Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca ar fi o greseala redeschiderea unei actiuni impotriva lui Traian Basescu, aratandu-se convins ca au fost create condtiile pentru o relatie echilibrata intre presedintele tarii si noul Guvern de la Bucuresti.

Presedintele PPE, Wilfried Martens, la Congresul din Bucuresti: PPE nu va tolera atacurile impotriva valorilor europene (VIDEO)

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a multumit miercuri, in deschiderea discursului sau din cadrul congresului PPE de la Bucuresti, autoritatilor romane, pentru primirea calduroasa. Liderul UE a lansat un.

Presedintele PPE, Wilfried Martens: UDMR a fost mereu un partid loial si activ al PPE. A avut un loc important si in guvernarea Romaniei

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a declarat joi, la congresul de la Palatul Parlamentului, ca UDMR a fost mereu un partid loial si activ al PPE, care a sustinut valorile europene. UDMR a fost mereu un partid.

Wilfried Martens, reales presedinte al PPE

Belgianul Wilfried Martens a fost reales miercuri seara, la Bucuresti, pentru inca un mandat de trei ani la conducerea Partidului Popular European. Numarul voturilor exprimate de catre delegatii la congres a fost de 528, iar Martens, unic candidat, a fost ales cu 91% din voturi. Wilfried Martens 76 de ani) este presedinte al PPE din anul 1992, cand a fost ales la Congresul de la Atena.

Congresul PPE: Wilfried Martens, ales presedinte al formatiunii pentru un nou mandat.

Belgianul Wilfried Martens a fost ales presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani, la finalul primei zile a Congresului Popularilor Europeni de la Palatul Parlamentului, el fiind, de altfel, unicul candidat la functie, potrivit Mediafax. Martens a primit 91% de voturi favorabile din totalul celor exprimate. El a anuntat ca il nominalizeaza pentru functia de secretar general al PPE pe spaniolul Antonio Lopez-Isturiz, acesta urmand sa fie votat joi de delegatii PPE. De asemenea, .

Martens, PPE: Locul Romaniei in UE nu trebuie periclitat de niciun actor politic

Romania si-a gasit locul in Europa datorita eforturilor cetatenilor romani, oamenilor politici si institutiilor, iar aceasta realizare nu trebuie periclitata de niciun actor politic prin atacuri la adresa valorilor europene, institutiilor democratice, a declarat ieri presedintele PPE, Wilfried Martens.

Wilfried Martens a fost reales la conducerea Partidului Popular European

Belgianul Wilfried Martens a fost reales, miercuri seara, pentru inca un mandat de trei ani la conducerea Partidului Popular European. Martens, candidat unic, a fost ales cu 91% dintre voturi, in cadrul Congresului.

Wilfried Martens a fost ales presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )