Libnet.ro
UNICEF

18:30

Wilfried Martens a fost reales la conducerea Partidului Popular European

B1 B1,
Wilfried Martens a fost reales la conducerea Partidului Popular European

Belgianul Wilfried Martens a fost reales, miercuri seara, pentru inca un mandat de trei ani la conducerea Partidului Popular European. Martens, candidat unic, a fost ales cu 91% dintre voturi, in cadrul Congresului. continuă pe B1

Cezar Preda: PDL va gazdui la Bucuresti congresul Partidului Popular European. Liberalii s-au dizolvat in PSD

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca saptamana aceasta PDL va gazdui la Bucuresti congresul Partidului Popular European. Partidul Popular European.

Ghise, protest la Congresul Partidului Popular European: Liderii europeni sfideaza poporul roman.

Senatorul liberal Ioan Ghise protesteaza, miercuri, in Parlamentul Romaniei, impotriva reuniunii liderilor europeni de la Congresul Partidului Popular EuropeanPPE), deoarece considera ca presedintele Traian Basescu este in continuare suspendat, iar prezenta politicienilor europeni sfideaza poporul roman. Conform articolului 10 din Legea Referendumului, demiterea presedintelui e valabila, cu alte cuvinte, liderii europeni ar trebui sa constate ca sustin o persoana pe care romanii au respins-o .

Ungureanu a vorbit despre al 21-lea Congres al Partidului Popular European

Presedintele Mihai - Razvan Ungureanu a facut precizari cu privire la cel mai important eveniment politic al acestor zile, cel de-al 21-lea Congres al Partidului Popular European, care se desfasoara in Capitala pe 17 si 18 octombrie, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European

Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European. Potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, Boagiu isi va depune candidatura la alegerile care vor avea loc la Bucuresti,.

Wilfried Martens, reales presedinte al PPE

Belgianul Wilfried Martens a fost reales miercuri seara, la Bucuresti, pentru inca un mandat de trei ani la conducerea Partidului Popular European. Numarul voturilor exprimate de catre delegatii la congres a fost de 528, iar Martens, unic candidat, a fost ales cu 91% din voturi. Wilfried Martens 76 de ani) este presedinte al PPE din anul 1992, cand a fost ales la Congresul de la Atena.

Laszlo Borbely: Partidul Popular European tine seama de opinia UDMR

Pentru maghiarimea din Romania, este o sansa faptul ca problemele ei ajung sa fie discutate si in cadrul unor forumuri europene cum este congresul Partidului Popular European, a subliniat Laszlo Borbely, Vicepresedintele politic al UDMR, in cursul intalnirii pe care a avut-o ieri, la Bucuresti, cu Garcia Hernandez Jose Ramon, secretarul pentru relatii internationale al Partidului Popular Spaniol.

Congresul PPE: Wilfried Martens, ales presedinte al formatiunii pentru un nou mandat.

Belgianul Wilfried Martens a fost ales presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani, la finalul primei zile a Congresului Popularilor Europeni de la Palatul Parlamentului, el fiind, de altfel, unicul candidat la functie, potrivit Mediafax. Martens a primit 91% de voturi favorabile din totalul celor exprimate. El a anuntat ca il nominalizeaza pentru functia de secretar general al PPE pe spaniolul Antonio Lopez-Isturiz, acesta urmand sa fie votat joi de delegatii PPE. De asemenea, .

Presedintele PPE, Wilfried Martens, la Congresul din Bucuresti: PPE nu va tolera atacurile impotriva valorilor europene (VIDEO)

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a multumit miercuri, in deschiderea discursului sau din cadrul congresului PPE de la Bucuresti, autoritatilor romane, pentru primirea calduroasa. Liderul UE a lansat un.

Wilfried Martens a fost ales presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

Vasile Blaga, la Congresul PPE: Populismul este in crestere. Partidul Popular European, singura forta capabila de revigorare a Europei

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat in discursul care a marcat inceperea sesiunii plenare a Congresului PArtidului PopularEuropean PPE) la Bucuresti ca PPE este singura forta capabila sa duca la bun.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )