Libnet.ro
UNICEF

20:30

Laszlo Borbely: Partidul Popular European tine seama de opinia UDMR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Laszlo Borbely: Partidul Popular European tine seama de opinia UDMR

Pentru maghiarimea din Romania, este o sansa faptul ca problemele ei ajung sa fie discutate si in cadrul unor forumuri europene cum este congresul Partidului Popular European, a subliniat Laszlo Borbely, Vicepresedintele politic al UDMR, in cursul intalnirii pe care a avut-o ieri, la Bucuresti, cu Garcia Hernandez Jose Ramon, secretarul pentru relatii internationale al Partidului Popular Spaniol. continuă pe Ziarul Bursa

Vasile Blaga, la Congresul PPE: Populismul este in crestere. Partidul Popular European, singura forta capabila de revigorare a Europei

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat in discursul care a marcat inceperea sesiunii plenare a Congresului PArtidului PopularEuropean PPE) la Bucuresti ca PPE este singura forta capabila sa duca la bun.

Cezar Preda: PDL va gazdui la Bucuresti congresul Partidului Popular European. Liberalii s-au dizolvat in PSD

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca saptamana aceasta PDL va gazdui la Bucuresti congresul Partidului Popular European. Partidul Popular European.

CONGRES PPE la Bucuresti. Laszlo Borbely: Congresul este un eveniment istoric pentru Romania.

Vicepresedintele UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, ca Congresul Partidului Popular European reprezinta un eveniment important in istoria Romaniei si ca trebuie sa respectam semnificatia acestui moment. Este un congres istoric, haideti sa respectam semnificatia acestui moment, nu este important doar pentru PDL sau UDMR, a spus Borbely intr-o emisiune la postul Realitatea TV. Borbely considera ca acest eveniment reprezinta un motiv de mandrie pentru poporul roman. Atunci cand are .

Wilfried Martens a fost reales la conducerea Partidului Popular European

Belgianul Wilfried Martens a fost reales, miercuri seara, pentru inca un mandat de trei ani la conducerea Partidului Popular European. Martens, candidat unic, a fost ales cu 91% dintre voturi, in cadrul Congresului.

Ghise, protest la Congresul Partidului Popular European: Liderii europeni sfideaza poporul roman.

Senatorul liberal Ioan Ghise protesteaza, miercuri, in Parlamentul Romaniei, impotriva reuniunii liderilor europeni de la Congresul Partidului Popular EuropeanPPE), deoarece considera ca presedintele Traian Basescu este in continuare suspendat, iar prezenta politicienilor europeni sfideaza poporul roman. Conform articolului 10 din Legea Referendumului, demiterea presedintelui e valabila, cu alte cuvinte, liderii europeni ar trebui sa constate ca sustin o persoana pe care romanii au respins-o .

Ungureanu a vorbit despre al 21-lea Congres al Partidului Popular European

Presedintele Mihai - Razvan Ungureanu a facut precizari cu privire la cel mai important eveniment politic al acestor zile, cel de-al 21-lea Congres al Partidului Popular European, care se desfasoara in Capitala pe 17 si 18 octombrie, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European

Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European. Potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, Boagiu isi va depune candidatura la alegerile care vor avea loc la Bucuresti,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )