Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ghise, protest la Congresul Partidului Popular European: Liderii europeni sfideaza poporul roman.

România Liberă România Liberă,
Ghise, protest la Congresul Partidului Popular European: Liderii europeni sfideaza poporul roman.

Senatorul liberal Ioan Ghise protesteaza, miercuri, in Parlamentul Romaniei, impotriva reuniunii liderilor europeni de la Congresul Partidului Popular EuropeanPPE), deoarece considera ca presedintele Traian Basescu este in continuare suspendat, iar prezenta politicienilor europeni sfideaza poporul roman. Conform articolului 10 din Legea Referendumului, demiterea presedintelui e valabila, cu alte cuvinte, liderii europeni ar trebui sa constate ca sustin o persoana pe care romanii au respins-o . continuă pe România Liberă

Cezar Preda: PDL va gazdui la Bucuresti congresul Partidului Popular European. Liberalii s-au dizolvat in PSD

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca saptamana aceasta PDL va gazdui la Bucuresti congresul Partidului Popular European. Partidul Popular European.

Wilfried Martens a fost reales la conducerea Partidului Popular European

Belgianul Wilfried Martens a fost reales, miercuri seara, pentru inca un mandat de trei ani la conducerea Partidului Popular European. Martens, candidat unic, a fost ales cu 91% dintre voturi, in cadrul Congresului.

Ungureanu a vorbit despre al 21-lea Congres al Partidului Popular European

Presedintele Mihai - Razvan Ungureanu a facut precizari cu privire la cel mai important eveniment politic al acestor zile, cel de-al 21-lea Congres al Partidului Popular European, care se desfasoara in Capitala pe 17 si 18 octombrie, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European

Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European. Potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, Boagiu isi va depune candidatura la alegerile care vor avea loc la Bucuresti,.

CONGRES PPE la Bucuresti. Ghise, protest in Parlament: Liderii europeni sfideaza poporul ...

Senatorul liberal Ioan Ghise protesteaza, miercuri, in Parlamentul Romaniei, impotriva reuniunii liderilor europeni de la Congresul Partidului Popular EuropeanPPE), deoarece considera ca prezenta politicienilor europeni sfideaza poporul roman. Senatorul a atras atentia ca liderii europeni, prezenti la Congresul PPE, sfideaza poporul roman, deoarece presedintele Traian Basescu este in continuare suspendat, iar legea referendumului a fost incalcata. Liderii europeni sfideaza poporul roman .

Laszlo Borbely: Partidul Popular European tine seama de opinia UDMR

Pentru maghiarimea din Romania, este o sansa faptul ca problemele ei ajung sa fie discutate si in cadrul unor forumuri europene cum este congresul Partidului Popular European, a subliniat Laszlo Borbely, Vicepresedintele politic al UDMR, in cursul intalnirii pe care a avut-o ieri, la Bucuresti, cu Garcia Hernandez Jose Ramon, secretarul pentru relatii internationale al Partidului Popular Spaniol.

CONGRES PPE la Bucuresti. Ponta: PDL ar putea discuta cu liderii PPE si despre aderarea ...

Ponta considera ca PDL ar putea discuta la Congresul PPE si despre aderarea Romaniei la Schengen BUCURESTI MEDIAFAX) - Premierul Victor Ponta considera ca adversarii politici de la PDL ar putea discuta si despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen cu prim-ministrii care participa la congresul Partidului Popular European PPE), astfel incat dreptul tarii de accedere la acest spatiu sa fie recunoscut. Cred ca discutiile de astazi ale colegilor, adversarilor nostri politici de la PDL, in .

Congresul PPE la Bucuresti si lansarea candidaturilor USL

Astazi au loc in Capitala congresul Partidului Popular European PPE) si lansarea candidaturilor USL pentru alegerile parlamentare din decembrie. Va vom tine la curent cu evolutia ambelor evenimente.

LIVE VIDEO Congresul PPE la Palatul Parlamentului, de la ora 00:90. Merkel, Barroso, Van Rompuy, Rajoy - printre participanti

Bucurestiul gazduieste, miercuri si joi, Congresul Partidului Popular European PPE), unde sunt asteptate sa participe 27 de delegatii oficiale - sefi de state si de guverne si reprezentanti din tarile membre si nemembre ale Uniunii Europene. La congres, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, sunt asteptati sa ia cuvantul presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, si liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, presedintele Traian Basescu, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, premierul bulgar Boyko Borissov, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, premierul polonez Donald Tusk. HotNews. ro va tine la curent cu principalele momente ale congresuluiUrmareste LIVE VIDEO transmisiunea din Parlament.

Jose Manuel Barroso a ajuns la Guvern pentru a discuta cu Ponta, inainte de Congresul PPE

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a ajuns la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, oficialul european urmand sa participe apoi la Congresul Partidului Popular European.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )