Libnet.ro
UNICEF

18:30

Wilfried Martens a fost ales presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani

Antena3 Antena3,
Wilfried Martens a fost ales presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie. continuă pe Antena3

Congresul PPE: Wilfried Martens, ales presedinte al formatiunii pentru un nou mandat.

Belgianul Wilfried Martens a fost ales presedinte al PPE pentru un nou mandat de trei ani, la finalul primei zile a Congresului Popularilor Europeni de la Palatul Parlamentului, el fiind, de altfel, unicul candidat la functie, potrivit Mediafax. Martens a primit 91% de voturi favorabile din totalul celor exprimate. El a anuntat ca il nominalizeaza pentru functia de secretar general al PPE pe spaniolul Antonio Lopez-Isturiz, acesta urmand sa fie votat joi de delegatii PPE. De asemenea, .

Wilfried Martens a fost reales la conducerea Partidului Popular European

Belgianul Wilfried Martens a fost reales, miercuri seara, pentru inca un mandat de trei ani la conducerea Partidului Popular European. Martens, candidat unic, a fost ales cu 91% dintre voturi, in cadrul Congresului.

Wilfried Martens, reales presedinte al PPE

Belgianul Wilfried Martens a fost reales miercuri seara, la Bucuresti, pentru inca un mandat de trei ani la conducerea Partidului Popular European. Numarul voturilor exprimate de catre delegatii la congres a fost de 528, iar Martens, unic candidat, a fost ales cu 91% din voturi. Wilfried Martens 76 de ani) este presedinte al PPE din anul 1992, cand a fost ales la Congresul de la Atena.

Presedintele PPE, Wilfried Martens, la Congresul din Bucuresti: PPE nu va tolera atacurile impotriva valorilor europene (VIDEO)

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a multumit miercuri, in deschiderea discursului sau din cadrul congresului PPE de la Bucuresti, autoritatilor romane, pentru primirea calduroasa. Liderul UE a lansat un.

Biro Zsolt, ales presedinte al Partidului Civic Maghiar: Sper ca dupa alegeri proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc sa fie redepus

Consiliul National al Partidului Civic Maghiar PCM) l-a ales in functia de presedinte al formatiunii pe jurnalistul Biro Zsolt, informeaza Mediafax. Noul presedinte al PCM si-a manifestat la Consiliul National al partidului, desfasurat sambata la Odorheiul Secuiesc, speranta ca dupa alegerile parlamentare comunitatea maghiara va avea deputati care sa depuna din nou la Parlament proiectul autonomiei Tinutului Secuiesc.

Comisarul european Ciolos vrea un buget comunitar consistent si sprijinul PPE pentru aprobarea sa.

Comisarul european Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca reducerea bugetului european ar avea efecte negative asupra investitiilor si Politicii Agricole Comune, fiind important ca PPE sa sustina eforturile pentru un buget comunitar consistent, in conditiile existentei a mai multa Europa, scrie Mediafax. O afectare a capacitatii bugetare la nivel comunitar a Politicii Agricole Comune nu ar insemna economii pentru urmatorii ani, ci ar insemna o reducere a capacitatii de investitie .

Comisarul european Ciolos vrea un buget comunitar consistent si sprijinul PPE pentru aprobarea sa.

Comisarul european Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca reducerea bugetului european ar avea efecte negative asupra investitiilor si Politicii Agricole Comune. Ciolos considera important ca PPE sa sustina eforturile pentru un buget comunitar consistent, in conditiile existentei a mai multa Europa, scrie Mediafax. O afectare a capacitatii bugetare la nivel comunitar a Politicii Agricole Comune nu ar insemna economii pentru urmatorii ani, ci ar insemna o reducere a capacitatii de .

Libia: Ali Zeidan, un fost opozant al lui Muammar Gaddafi a fost ales premier.

Un fost opozant al regimului lui Muammar Kadhafi, Ali Zeidan, a fost ales duminica seara premier de catre Congresul General National CGN) libian si are la dispozitie un termen de doua saptamani pentru a forma un Guvern, a anuntat presedintele Legislativului, potrivit Mediafax. Sustinut de catre liberali, Zeidan a fost ales cu 93 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, actualul ministru pentru Guvernanta Locala Mohamed al-Hrari, sustinut de catre islamisti, a obtinut 85 de voturi, potrivit .

Patru prahoveni, intre care un fost primar PDL, arestati pentru furt si alte infractiuni, ...

Patru persoane din localitatea prahoveana Banesti, intre care fostul primar PDL al localitatii, arestate preventiv si trimise in judecata in urma cu sase luni pentru furt cu consecinte deosebit de grave, trafic de influenta si conflict de interese, au fost eliberate. Curtea de Apel Ploiesti a decis, luni, eliberarea a doi barbati din comuna prahoveana Banesti, trimisi in judecata pentru furt calificat cu consecinte deosebit de grave, dupa ce au sustras o conducta care apartine OMV Petrom, .

Fosta resedinta din Los Angeles a cantaretului Elvis Presley a fost scoasa la vanzare pentru suma de 13 milioane de dolari

Casa in care Elvis Presley a trait alaturi de fosta sa sotie, Priscilla, pana in momentul in care cei doi au divortat, a fost scoasa la vanzare pentru suma de 13 milioane de dolari. Fosta resedinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )