Libnet.ro
UNICEF

16:30

Martens: Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Martens: Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca ar fi o greseala redeschiderea unei actiuni impotriva lui Traian Basescu, aratandu-se convins ca au fost create condtiile pentru o relatie echilibrata intre presedintele tarii si noul Guvern de la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Wilfried Martens (PPE): Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a declarat joi, raspunzand unei intrebari, ca ar fi o greseala ca USL sa redeschida o actiune impotriva presedintelui Traian Basescu, aratandu-se convins ca au fost create conditiile pentru o relatie echilibrata intre presedintele tarii si noul Guvern de la Bucuresti, informeaza Mediafax.

Presedintele PPE: Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu

Noul presedintele presedinte ales al PPE, Wilfried Martens, a declarat joi ca ar fi o greseala redeschiderea unei actiuni impotriva lui Traian Basescu. Acesta s-a aratat convins ca au fost create conditiile.

Traian Basescu, la lansarea volumului Istoria comunismului in Romania: Declararea comunismului drept ilegitim si criminal, cea mai inspirata actiune

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a participat marti, la lansarea volumului Istoria comunismului din Romania. Documente Nicolae Ceausescu, care a avut loc la Muzeul Taranului Roman din Capitala.

FOTO: Traian Basescu, la Congresul PPE si la intalnirile cu Merkel, Rajoy, Spindelegger si ...

Presedintele Traian Basescu a participat, miercuri, in calitate de invitat, la Congresul de la Bucuresti al Partidului Popular European. Tot miercuri a avut loc intalnirea bilaterala dintre Traian Basescu si cancelarul Germaniei Angela Merkel. In plus, Traian Basescu s-a intalnit si cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy, cu vicecancelarul si ministrul austriac de Externe, Michael Spindelegger, precum si cu Yevgenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei, Iulia Tymoshenko. Congresul .

CONGRES PPE la Bucuresti. Elena Udrea: Domnului Ponta i-ar fi placut ca Traian Basescu sa ...

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca premierului Victor Ponta i-ar fi placut ca presedintele Traian Basescu sa nu se intalneasca cu liderii europeni Angela Merkel si Manuel Durao Barroso. Eu cred ca este lamurit acest aspect. Nici nu cred ca acesta a fost sensul, ca s-ar incalca Constitutia si ar fi motiv de suspendare. Domnul Ponta a si recunosc ca l-a luat gura pe dinainte. I-ar fi placut domnului Ponta ca Traian Basescu sa nu fie langa Angela Merkel, langa .

Victor Ponta: URASC ceea ce reprezinta Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a marturisit, duminica, in cadrul unui interviu difuzat de PRO TV, ca uraste ceea ce reprezinta presedintele Traian Basescu. Victor Ponta a facut aceasta afirmatie raspunzand unei intrebari pe marginea episodului Dottore, apelativ cu care Traian Basescu l-a gratulat in vara. Episodul acela mi-a confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca presedintele Basescu va folosi intotodeauna, cat va fi in viata, si ii doresc o viata cat mai lunga, santajul si armele cele .

Traian Basescu a discutat cu Mihail Saakasvili despre proiectul energetic AGRI si despre orientarea pro-europeana a Georgiei

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit joi, la Cotroceni, cu liderul georgian Mihail Saakasvili. In cadrul reuniunii, cei doi sefi de stat au discutat, printre altele, despre situatia proiectelor energetice care preocupa cele doua state, presedintele Basescu precizand ca este asteaptat studiul de fezabilitate pentru proiectul AGRI, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Saakasvili a afirmat ca noul Guvern al Georgiei va mentine orientarea pentru integrare in NATO si UE.

Traian Basescu catre omologul sau georgian, Mihail Saakasvili: Putem plange impreuna, ati ramas si dumneavoastra in opozitie cu Guvernul

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, pe liderul georgian Mihail Saakasvili, glumind impreuna cu acesta pe tema alegerilor pierdute de formatiunea sa si afirmand ca pot plange impreuna pentru ca fiecare dintre ei a ramas in opozitie fata de Guvern: Cum merg lucrurile in Georgia? Ati ramas si dumneavoastra in opozitie cu Guvernul dumneavoastra. Asa ca acum putem plange impreuna, i-a spus Basescu omologului sau georgian.

Traian Basescu participa joi si vineri la lucrarile Consiliul European de toamna de la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European. Potrivit programului presedintelui Traian Basescu comunicat de Administratia Prezidentiala, seful statului va sosi joi seara, in jurul orei 19:00, ora Romaniei, la sediul Consiliului European de la Bruxelles, pentru prima sesiune de lucru a reuniunii.

Traian Basescu i-a spus Angelei Merkel ca presedintele va reprezenta Romania la reuniunile Consiliului European

Presedintele Traian Basescu a avut, miercuri, o intalnire bilaterala cu Angela Merkel, in cadrul careia cancelarul german s-a interesat asupra nivelului de reprezentare a Romaniei la reuniunile Consiliului European. In raspunsul sau, Traian Basescu a amintit ca exista doua decizii recente ale Curtii Constitutionale care stabilesc, dincolo de orice dubiu, reprezentarea de catre presedintele tarii, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )