Libnet.ro
UNICEF

22:00

CSM a dat incuviintare procurorilor DNA pentru arestarea judecatorului Toader

România Liberă România Liberă,
CSM a dat incuviintare procurorilor DNA pentru arestarea judecatorului Toader

CSM a dat incuviintare procurorilor DNA pentru arestarea preventiva a ajudecatorului Neculae Toader, acesta fiind acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, in dosarul privind retrocedarea a peste 5. 000 de hectare de padure in localitatea buzoiana Gura Teghii. continuă pe România Liberă

DNA cere arestarea judecatorului Neculae Toader, acuzat de luare de mita in dosarul retrocedarilor ilegale

DNA cere arestarea preventiva a fostului presedinte al Judecatoriei Patarlagele, judetul Buzau, judecatorul Neculae Toader, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in dosarul retrocedarii a peste 5.

Raport pozitiv pentru arestarea deputatului Ioan Adam in Comisia Juridica: PSD va da aviz favorabil

Comisia juridica a dat marti raport pozitiv pentru arestarea deputatului PSD Ioan Adam, lucru pe care procurorii l-au cerut in urma cu mai bine de o luna. DNA il acuza pe parlamentar de abuz in serviciu,.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, retinut de DNA pentru evaziune, arestat

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, retinut, marti, de procurorii DNA, pentru evaziune fiscala, intr-un dosar disjuns din dosarul de coruptie al primarului Constantei, Radu Mazare, privind construirea de.

Aviz favorabil al CSM pentru ARESTAREA la domiciliu a sefei DIICOT. Alina Bica, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu

Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, a fost audiata la DNA , joi seara, dupa ce a fost ridicata din trafic de catre procurorii anticoruptie si dusa la sediul institutiei. Bica a fost audiata dupa ce ar fi.

Aviz in comisia juridica a Camerei Deputatilor pentru arestarea lui Ioan Adam

UPDATE- Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis, marti, sa propuna plenului aprobarea solicitarii Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ioan Adam. Comisia a.

Raport POZITIV pentru arestarea deputatului Ioan Adam

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis, marti, sa propuna plenului aprobarea solicitarii Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ioan Adam.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ pentru arestarea lui Mircea Rosca. PSD si PNL se acuza reciproc

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, marti, cererile Justitiei privind perchezitia, retinerea si arestarea formulate in cazul deputatului PNL Mircea Rosca, relateaza B1 TV. in urma votului,.

Presedintele Traian Basescu il trimite pe fostul ministru Cristian David in fata procurorilor DNA. David este suspectat de luare de mita

Presedintele Romaniei a semnat miercuri actele pentru ca fostul ministru al Administratiei si Internelor, Cristian David. Fostul ministru este suspectat de procurori ca ar fi primit mita jumatate de milion de euro, dar nu puteau incepe investigatiile pentru ca David era protejat de imunitate, in calitate de fost ministru.

Camera Deputatilor a votat pentru arestarea deputatului PNL Mircea Rosca

Camera Deputatilor a aprobat, marti, cu 220 de voturi pentru si 65 impotriva, cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PNL Mircea Rosca, transmite Mediafax.

Surse: Sefa DIICOT, Alina Bica, chemata la DNA pentru audieri

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost chemata la DNA pentur audieri, au afirmat surse oficiale pentru B1 TV. inca nu se cunoaste motivul pentru care Alina Bica a fost chemata la sediulDirectiei Nationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )