Libnet.ro
UNICEF

21:30

DNA cere arestarea judecatorului Neculae Toader, acuzat de luare de mita in dosarul retrocedarilor ilegale

B1 B1,
DNA cere arestarea judecatorului Neculae Toader, acuzat de luare de mita in dosarul retrocedarilor ilegale

DNA cere arestarea preventiva a fostului presedinte al Judecatoriei Patarlagele, judetul Buzau, judecatorul Neculae Toader, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in dosarul retrocedarii a peste 5. continuă pe B1

CSM a dat incuviintare procurorilor DNA pentru arestarea judecatorului Toader

CSM a dat incuviintare procurorilor DNA pentru arestarea preventiva a ajudecatorului Neculae Toader, acesta fiind acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, in dosarul privind retrocedarea a peste 5. 000 de hectare de padure in localitatea buzoiana Gura Teghii.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu si judecatorul Neculae Toader, urmariti penal de procurorii DNA intr-un dosar privind retrocedari ilegale de paduri

Procurorii DNA Ploiesti au dispus efectuarea urmaririi penale fata de fostul prefect de Buzau Paul Beganu, judecatorul Neculae Toader si alte trei persoane in dosarul privind retrocedari ilegale de paduri, cu un prejudiciu de 21,7 milioane euro in dauna statului, anunta Agerpres. Potrivit unui comunicat al DNA, Paul Beganu, prefect in perioada 2009-2012, este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, fals intelectual si instigare la fals intelectual si la dare de mita, iar judecatorul Neculae Toader, din cadrul Judecatoriei Patarlagele, de luare de mita si abuz in serviciu.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu si judecatorul Neculae Toader, urmariti penal de procurorii DNA

Procurorii DNA Ploiesti au dispus efectuarea urmaririi penale fata de fostul prefect de Buzau Paul Beganu, judecatorul Neculae Toader si alte trei persoane in dosarul privind retrocedari ilegale de paduri, cu.

Surse: DNA cere CSM aviz de arestare pe numele sefei DIICOT, Alina Bica. Membru al Comisiei pentru despagubiri, retinut

UPDATE:20:01: DNA a cerut Consiliului Superior al Magistraturii aviz de arestare pe numele Alinei Bica, au afirmat surse citate de HotNews. Se pare ca Bica ar fi facut parte dintr-o comisie din ANRP, care ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )