Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM: Mica coruptie este, de fapt, mai mare decat marea coruptie

Antena3 Antena3,
CSM: Mica coruptie este, de fapt, mai mare decat marea coruptie

Societatea romaneasca nu este macinata numai de marea coruptie, ci si de mica coruptie, iar aceasta este, de fapt, mai mare decat marea coruptie, a declarat luni, la o conferinta a Transparency. continuă pe Antena3

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

Moise Guran: Ponta si PNL vor avea foarte curand o problema mai mare decat lupta reciproca revenirea lui Traian Basescu

Ministrul de finante Darius Valcov i-a inaintat, duminica, demisia premierului Ponta. Acesta este acuzat ca a acuzat ca a luat mita in madatul de primar al Slatinei. in documentul procurorilor, aparut pe.

FOTO: De ce pagina de Facebook al lui Iohannis este cea mai mare comunitate politica online din Europa

Pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a ajuns deja la peste un milion si jumatate de like-uri. in semn de multumire, seful statului a postat pe timeline un mesaj personalizat.

Situatia din Ucraina, mai buna decat inainte de Minsk

Situatia din Ucraina nu este ideala, insa este mai buna decat inainte de incheierea acordurilor de incetare a focului de la Minsk, au transmis, ieri, sefii diplomatiilor din tarile nordice si baltice, precum si din statele membre ale Grupului de la Visegrad Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria), scrie AFP, potrivit Agerpres.

VIDEO: IBM a creat un supercomputer mai inteligent decat intreaga omenire

IBM Watson este cel mai inteligent supercomputer construit pana acum. Nu intamplator numai anul trecut a inghitit un miliard de dolari. Ce stie sa131; faca? TOT! Practic, este o forma de viata artificiala, un urias creier digital care poate calcula in cateva secunde prin sute de gibabiti de date. Ultima oara131; calculatorul putea procesa 500 GB informatii, echivalentul unui milion de carti pe secunda131;, potrivit 03. ibm. com. IMB Watson poate sa raspunda natural la orice intrebare, poate discuta fluent despre orice problema131;.

Cel mai mare planetariu din Romania va functiona la Brasov

Brasovul va mai avea un atuu pentru a deveni capitala turistica a Romaniei. Cel mai mare Planetariul de din Romania, cu un diametru de 15metri, va fi amenajat in incintaGradinii Zoologice din cartierul Noua.

Donald Tusk: Barack Obama este cel mai moderat politician american in problema livrarilor de arme in Ucraina

Barack Obama este cel mai moderat politician american in problema livrarilor de arme in Ucraina, este de parere presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Presedintele Obama, cu care am discutat la Casa.

Klaus Iohannis este cel mai iubit presedinte european pe Facebook

Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte european pe Facebook. Pagina sa de socializare numara in prezent peste 1,5 milioane de admiratori, ajungandu-se la aceasta performanta in doar cinci luni.

in plin scandal de coruptie in care apare si numele sau, Klaus Iohannis se lauda pe Facebook ca are cea mai mare comunitate online

In plin scandal de coruptie, in care apare si numele sau, Klaus Iohannis nu are nicio reactie. Nici in privinta dosarului lui Marian Vanghelie, dar nici in ceea ce priveste votul impotriva inceperii.

Cate biserici a construit, de fapt, Stefan cel Mare: pacatele pe care si le-a spalat domnitorul-Casanova

Stefan cel Mare si Sfant, cel mai mare roman al tuturor timpurilor, asa cum a reiesit dintr-o campanie derulata in urma cu cativa ani de Televiziunea Romana, a avut si una dintre cele mai indelungate domnii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )