Libnet.ro
UNICEF

18:00

CSM: Votul in cazul Sova a BLOCAT actul de justitie

Antena3 Antena3,
CSM: Votul in cazul Sova a BLOCAT actul de justitie

Decizia senatorilor in cazul Sova a blocat sau ingregunat actul de justitie, spune vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Bogdan Gabor. Membrii CSM atrag atentia ca respingerea. continuă pe Antena3

Iohannis sesizeaza CCR, in urma conflictului iscat pe votul in cazul Sova

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR, in urma conflictului de natura constitutionala aparut intre Ministerul Public si CSM, pe de-o parte, si Parlament, pe de alta parte, in cazul votului de incuviintare a arestarii senatorului Dan Sova.

Florin Negrutiu: Votul in cazul Sova, o consecinta a unui calcul politic. Iar momentul mirului imunitatii pune capac acestei adevarate case de nebuni care-si zice Parlamentul Romaniei

Dupa ce Senatul a aprobat cererea de arestare DNA in cazul Darius Valcov si a respins cererea DNA in cazul lui Dan Sova, jurnalistul Florin Negutiu considera ca votul a fost o consecinta a unui calcul politic,.

Protest fata de imunitatea parlamentara, anuntat in Capitala dupa votul in cazul Sova: E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie!

Dupa ce parlamentarii si mirul imunitatii l-au salvat pe Dan Sova de DNA, internautii s-au mobilizat rapid si au anuntat, pe Facebook, organizarea unui protest impotriva imunitatii parlamentare. Evenimentul.

Zegrean, despre cazul Sova: CC poate fi sesizata si pentru lipsa unei hotarari de la Senat

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a precizat ca CC poate fi sesizata, in cazul Sova, si pentru lipsa unei hotarari a Parlamentului, avand in vedere ca votul nu a fost urmat de emiterea unei hotarari.

Traian Basescu, despre cazul Sova: E o smecherie procedurala in care am ramas fara hotarare. Nu ai ce ataca/ Despre cazul Udrea: Am ajuns ca in trecut si punem prea mare pret pe denuntatori

Nu s-a votat nimic in cazul Sova, deci nu avem hotarare. Daca dl. Tariceanu a considerat ca nu s-a votat, deci nu exista niciun motiv sa ia o hotarare. Liberalii nu au ce sa conteste fiindca nu exista o hotarare. Nu mai bine faci o plangere penala penru abuz in serviciu?!, s-a intrebat fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie la Realitatea TV.

Ambasada SUA despre votul Senatului in cazul Sova: Reducerea coruptiei este vitala pentru dezvoltarea si securitatea Romaniei

Votul parlamentarilor in cazul cererii pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova nu a ramas fara ecou. Ambasada SUA la Bucuresti a declarat ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita.

Florin Negrutiu: Votul de azi, in cazul Sova, o consecinta a unui calcul politic. Iar momentul mirului imunitatii pune capac acestei adevarate case de nebuni care-si zice Parlamentul Romaniei

Dupa ce Senatul a aprobat cererea de arestare DNA in cazul Darius Valcov si a respins cererea DNA in cazul lui Dan Sova, jurnalistul Florin Negutiu considera ca votul a fost o consecinta a unui calcul politic,.

APADOR-CH cere Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala statutul deputatilor si senatorilor, pentru a corecta problema care a blocat cazul Sova

Organizatia non-guvernamentala APADOR-CH cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta articolului 24 din Legea 96/2006 privind Statutul senatorilor si deputatilor, invocat de senatori pentru a justifica lipsa voturilor necesare pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova.

Ambasada SUA despre votul Senatului in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv

Ambasada SUA la Bucuresti arata intr-o declaratie pentru HotNews. ro ca Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane. Solicitata sa comenteze votul Senatului in cazul cererii DNA pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova, Ambasada SUA arata ca nu comentam cu privire la cazuri individuale, dar consideram ca un principiu de baza al democratiei este faptul ca toti oamenii sunt egali in fata legii.

Kovesi cere CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul Sova

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a cerut Consiliului Superior al Magistraturii sesizarea Curtii Constitutionale in cazul senatorului Dan Sova, pentru solutionarea conflictului de natura constitutionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )