Libnet.ro
UNICEF

05:30

CTP, despre scandalul Gabriela Firea - Traian Basescu: Senatoarea PSD nu poate fi banuita ca ar fi vreo zambila, dalba copila

B1 B1,
CTP, despre scandalul Gabriela Firea - Traian Basescu: Senatoarea PSD nu poate fi banuita ca ar fi vreo zambila, dalba copila

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu analizeaza, intr-un articol publicat pe Gandul. info, disputa dintre fostul presedinte Traian Basescu si senatorul PSD Gabriela Firea. Scandalul Basescu - Firea a inceput dupa. continuă pe B1

Gabriela Firea: Traian Basescu a incercat sa exercite o presiune psihica asupra mea

Gabriela Firea spune ca se asteapta la noi atacuri din partea fostului presedinte al Romaniei. Senatorul PSD este convinsa ca judecatorii vor face dreptate in acest caz si nu are nicio indoiala ca Traian.

VIDEO Traian Basescu: Am calitatea de suspect in dosarul Gabriela Firea, la fel ca procurorul general Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie / Oreste e bolnavior, mai e si raspopitul de la Antena 3

Traian Basescu a declarat luni ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, la fel ca si procurorul general Tiberiu Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea

30: Fostul presedinte a declarat ca se va prezenta la Parchet, dupa ce aflat ca este suspect in dosar de santaj intentat de senatoarea PSD Gabriela Firea.

Sinteza zilei: Traian Basescu a confirmat ca este SUSPECT in dosarul de santaj

Traian Basescu a confirmat ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea, si sunt indicii ca miercuri va fi pus sub acuzare pentru santaj si.

Traian Basescu, pus sub acuzare in dosarul de santaj

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a fost pus sub acuzare de Parchetul General in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, informeaza Televiziunea Romana.

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu, dupa afirmatiile despre fondurile Crescent si Gabriela Firea

Fondatorul PC Dan Voiculescu, aflat in detentie, a anuntat marti, intr-o postare pe blogul personal, ca a pornit o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu, dupa afirmatiile fostului presedinte privind fondurile Crescent.

Basescu, despre Gabriela Firea: Ma ofer sa ii botez copilul

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Gabriela Firea trebuie sa se hotarasca cum vrea sa fie tratata, ca o femeie in luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzatiile aduse in dosarul de santaj.

Avocatul Gabrielei Firea sustine ca Traian Basescu l-a amenintat pe procurorul general

Lucian Bolcas, avocatul Gabrielei Firea, a declarat, miercuri, la iesirea de la Parchetul General, unde fostul presedinte a fost citat pentru a da declaratii in dosarul in care senatoarea PSD il acuza de santaj, ca suspectul Traian Basescu l-a amenintat ieri pe procurorul general .

UPDATE Traian Basescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Fostul presedinte nu a facut declaratii jurnalistilor

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns miercuri, in jurul orei 10. 55, la Parchetul General, unde urmeaza sa fie audiat de procurori in calitate de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de amenintare si santaj. El nu a facut nicio declaratie jurnalistilor la intrare. 25 Fostul sef al statului a parasit Parchetul General, dupa aproximativ jumatate de ora, fara sa faca declaratii jurnalistilor. Mai multe persoane care il asteptau i-au scandat numele.

Traian Basescu, asteptat la Parchetul General pentru a fi audiat in calitate de suspect in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu este asteptat, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Acesta a declarat, luni, ca a primit o scrisoare prin care era invitat la audieri si din care a aflat ca are calitatea de suspect.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )