Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum actiona reteaua evazionista a lui Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga

România Liberă România Liberă,
Cum actiona reteaua evazionista a lui Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga

Controversatul ginere al lui Vasile Blaga a fost ARESTAT preventiv pentru evaziune fiscala de aproximativ 600. 000 de euro. Despre Ionut Rudeanu, care detine o companie de securitate, s-a vorbit mult in ultima perioada, in contextul contractelor de milioane de euro incheiate cu statul. continuă pe România Liberă

Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, vrea sa returneze cei 600.000 de euro (VIDEO)

Ionut Rudeanu, ginerele fostului ministru al Internelor, Vasile Blaga, a fost retinut joi pentru 24 de ore. Vineri, acesta a fost dus la Parchet pentru o discutie cu procurorii unde incearca negocierea propriei.

VIDEO Perchezitii la firma de paza detinuta de Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si politisti fac joi perchezitii la mai multe firme de paza si protectie din Bucuresti, Deva si Buftea, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul la bugetul statului este estimat la 2,5 milioane lei, potrivit unui comunicat al Parchetului. Printre firmele perchezitionate se numara si una controlata de Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, potrivit unor surse citate de Ziarul Hunedoreanului.

UPDATE Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, a fost retinut de procurori

Ionut Rudeanu, ginerele liderului PNL Vasile Blaga, a fost retinut joi seara de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, dupa aproximativ sapte ore de audieri, el fiind acuzat de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 600. 000 de euro. Rudeanu va fi prezentat vineri, la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva. Referinte:1. Firma ginerelui/cuscrei lui Vasile Blaga a castigat in 2013 contracte pe banda rulanta de la CNADR. Vezi in text lista contractelor castigate sub guvernarea Ponta2. Ginerele lui Vasile Blaga a castigat impreuna cu o multinationala cinci contracte de paza pe autostrazi in valoare de 15,7 milioane de lei. Licitatiile au fost organizate de CNADNR 3. Revista Kamikaze: Fiica lui Blaga, angajata la compania care a cistigat 885 de milioane RON de la CFR.

Firme de paza din Hunedoara anchetate intr-un dosar de evaziune fiscala. Ionut Rudeanu se afla printre cei vizati

Politistii au descins in aceasta dimineata la sediile unor firme de paza din Bucuresti si Hunedoara, printre care se afla si societatea patronata de Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga. Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti deruleaza o ancheta pentru evaziune fiscala, intr-un dosar in care prejudiciul a fost estimat la 600. 000 de euro.

UPDATE. Ginerele lui Blaga, ARESTAT! Reteaua evazionista a lui Ionut Rudeanu

Controversatul ginere al lui Vasile Blaga a fost ARESTAT preventiv pentru evaziune fiscala de aproximativ 600. 000 de euro. Despre Ionut Rudeanu, care detine o companie de securitate, s-a vorbit mult in ultima perioada, in contextul contractelor de milioane de euro incheiate cu statul.

Reteaua evazionista a ginerelui lui Blaga

Controversatul ginere al lui Vasile Blaga este acuzat de procurori de o evaziune fiscala de aproximativ 600. 000 de euro. Despre Ionut Rudeanu, care detine o companie de securitate, s-a vorbit mult in ultima perioada in contextul contractelor de milioane de euro incheiate cu statul.

Radu Banciu, despre ginerele lui Vasile Blaga: in 2011, cand in Romania duduia criza economica, firma lui Ionut Rudeanu a reusit sa-si mareasca cifra de afaceri de 341 de ori (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, care a fost joi audiat la Parchet si retinut dupa opt ore de interogatoriu. Ginerele lui.

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala

Ginerele lui Blaga, Ionut Rudeanu a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti in cursul zilei de vineri, noteaza Mediafax. Prejudiciul in acest dosar este.

UPDATE: Ginerele lui Vasile Blaga, RETINUT de procurori. Firma de paza a lui Ionut Rudeanu, cercetata pentru evaziune

Procurorii efectueaza cinci perchezitii, joi dimineata la firma de securitate a ginerelui lui Vasile Blaga, precum si la sediile comerciale si domiciliile mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea. Ionut Rudeanu a fost adus la audieri.

Ginerele lui Vasile Blaga, audiat la Parchet. Firma de paza a lui Ionut Rudeanu, cercetata pentru evaziune

Procurorii efectueaza cinci perchezitii, joi dimineata la firma de securitate a ginerelui lui Vasile Blaga, precum si la sediile comerciale si domiciliile mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea. Ionut Rudeanu a fost adus la audieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )