Libnet.ro
UNICEF

10:00

UPDATE. Ginerele lui Blaga, ARESTAT! Reteaua evazionista a lui Ionut Rudeanu

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ginerele lui Blaga, ARESTAT! Reteaua evazionista a lui Ionut Rudeanu

Controversatul ginere al lui Vasile Blaga a fost ARESTAT preventiv pentru evaziune fiscala de aproximativ 600. 000 de euro. Despre Ionut Rudeanu, care detine o companie de securitate, s-a vorbit mult in ultima perioada, in contextul contractelor de milioane de euro incheiate cu statul. continuă pe România Liberă

Ginerele lui Blaga ARESTAT! Motivele: pericol pentru ordinea publica, ar putea influenta ancheta si nu si-a recunoscut faptele

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost ARESTAT pentru 30 de zile . Ionut Rudeanu este acuzat de evaziune fiscala de 600. 000 de euro.

Ginerele lui Blaga, arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala

ACTUALIZARE 17:30 Tribunalul Bucuresti a decis, azi, arestarea preventiva a lui Andrei Rudeanu, ginerele copresedintelui PNL Vasile Blaga, in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 600. 000 de euro, potrivit surselor din presa. *Blaga, despre ginerele sau: Daca a gresit va trebui sa plateasca.

Cum actiona reteaua evazionista a lui Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga

Controversatul ginere al lui Vasile Blaga a fost ARESTAT preventiv pentru evaziune fiscala de aproximativ 600. 000 de euro. Despre Ionut Rudeanu, care detine o companie de securitate, s-a vorbit mult in ultima perioada, in contextul contractelor de milioane de euro incheiate cu statul.

Reteaua evazionista a ginerelui lui Blaga

Controversatul ginere al lui Vasile Blaga este acuzat de procurori de o evaziune fiscala de aproximativ 600. 000 de euro. Despre Ionut Rudeanu, care detine o companie de securitate, s-a vorbit mult in ultima perioada in contextul contractelor de milioane de euro incheiate cu statul.

UPDATE: Ginerele lui Vasile Blaga, RETINUT de procurori. Firma de paza a lui Ionut Rudeanu, cercetata pentru evaziune

Procurorii efectueaza cinci perchezitii, joi dimineata la firma de securitate a ginerelui lui Vasile Blaga, precum si la sediile comerciale si domiciliile mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea. Ionut Rudeanu a fost adus la audieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )