Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ginerele lui Blaga, arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ginerele lui Blaga, arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala

ACTUALIZARE 17:30 Tribunalul Bucuresti a decis, azi, arestarea preventiva a lui Andrei Rudeanu, ginerele copresedintelui PNL Vasile Blaga, in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 600. 000 de euro, potrivit surselor din presa. *Blaga, despre ginerele sau: Daca a gresit va trebui sa plateasca. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Ginerele lui Blaga, ARESTAT! Reteaua evazionista a lui Ionut Rudeanu

Controversatul ginere al lui Vasile Blaga a fost ARESTAT preventiv pentru evaziune fiscala de aproximativ 600. 000 de euro. Despre Ionut Rudeanu, care detine o companie de securitate, s-a vorbit mult in ultima perioada, in contextul contractelor de milioane de euro incheiate cu statul.

Ginerele lui Blaga ARESTAT! Motivele: pericol pentru ordinea publica, ar putea influenta ancheta si nu si-a recunoscut faptele

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost ARESTAT pentru 30 de zile . Ionut Rudeanu este acuzat de evaziune fiscala de 600. 000 de euro.

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala

Ginerele lui Blaga, Ionut Rudeanu a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti in cursul zilei de vineri, noteaza Mediafax. Prejudiciul in acest dosar este.

Cum actiona reteaua evazionista a lui Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga

Controversatul ginere al lui Vasile Blaga a fost ARESTAT preventiv pentru evaziune fiscala de aproximativ 600. 000 de euro. Despre Ionut Rudeanu, care detine o companie de securitate, s-a vorbit mult in ultima perioada, in contextul contractelor de milioane de euro incheiate cu statul.

Ginerele lui Vasile Blaga, Andrei Rudeanu, afla astazi daca va sta dupa gratii in urmatoarele 30 de zile pentru evaziune fiscala

Andrei Rudeanu, ginerele liderului PNL Vasile Blaga, va fi prezentat vineri judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce joi seara a fost retinut pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de 600. 000 de euro.

Ginerele lui Vasile Blaga a fost retinut pentru spalare de bani si evaziune fiscala (VIDEO)

Ginerele lui Vasile Blaga a fost retinut pentru 24 de ore intr-un dosar penal in care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Acesta va fi prezentat cel mai probabil in cursul zilei.

Firme de paza din Hunedoara anchetate intr-un dosar de evaziune fiscala. Ionut Rudeanu se afla printre cei vizati

Politistii au descins in aceasta dimineata la sediile unor firme de paza din Bucuresti si Hunedoara, printre care se afla si societatea patronata de Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga. Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti deruleaza o ancheta pentru evaziune fiscala, intr-un dosar in care prejudiciul a fost estimat la 600. 000 de euro.

Evaziune fiscala sub acoperirea concursurilor scolare. Procurorii fac perchezitii in scoli si licee

Liceul Nichita Stanescu din Bucuresti a fost deschis in aceasta dimineata, nu pentru elevi, ci pentru politistii si procurorii care ancheteaza un caz de evaziune fiscala sub paravanul concursului scolar Arhimede.

59 de perchezitii pentru evaziune fiscala si spalare de bani au loc in Bucuresti si judetul Ilfov. Prejudiciu estimat la 4 milioane de euro

Politistii din Ilfov efectueaza in aceasta dimineata 59 de perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 4 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani, urmand ca 57 de mandate de aducere sa fie puse in executare, conform Inspectoratului General al Politei Romane.

Perchezitii in Capitala intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul se ridica la 4 milioane de euro

Politistii din Ilfov efectueaza joi dimineata 59 de perchezitii la domiciliul unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin care au prejudiciat statul cu peste 4. 000 de euro, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )