Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cum a ajuns cea mai bantuita padure din lume, Hoia Baciu, acasa la Nicolas Cage

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns cea mai bantuita padure din lume, Hoia Baciu, acasa la Nicolas Cage

Padurea Hoia Baciu din Cluj-Napoca este pe primele locuri in topurile internationale despre cele mai bantuite locuri din lume, fiind numita Triungiul Bermudelor al Romaniei. inainte ca padurea sa apara intr-un articol publicat de BBC, celebrul actor Nicolas Cage a facut o vizita la Hoia Baciu si a fost atat de impresionat incat a dus cu el acasa o creanga din padure. continuă pe Adevărul

Cea mai grea limba din lume

Cea mai grea limba din lume. Fiecare limba are particularitatile sale care fapt care contrinuie la un proces de invatare mai usor sau mai dificil. Mandarina, araba, basca sau franceza pot reprezenta un adevarat calvar pentru cel dornic sa studieze o noua limba.

ONU a publicat cel mai fericit playlist din lume cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a publicat, vineri, cel mai fericit playlist din lume, cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii .

Scara Rakoczi din Targu-Mures, cea mai frumoasa scara din lume, cu model digital traditional

Cea mai frumoasa scara din lume este scara Rakoczi din Targu Mures. Constructia a primit de la cititorii unei publicatii straine 592 de puncte, iar proiectul Digital Transilvania a facut ca Romania sa fie singura tara din lume cu patru reprezentatii de arta urbana in top 20 cele mai frumoase scari din lume.

6 destinatii turistice unde gasesti cea mai limpede apa din lume

Cei care viseaza sa aiba o vacanta de neuitat la malul marii sau in apropierea unui lac superb, cu apa curata ca lacrima, se pomenesc adesea ca trebuie sa se consoleze cu un ochi de apa tulbure sau sa se scalde printre alge.

VIDEOFOTO. Topul celor mai vechi site-uri din lume: Cum au evoluat si cum arata astazi

Internetul, in urma cu 30 de ani, nu arata cum il stim noi astazi. in prezent, in fiecare ora, se inregistreaza cel putin un site, blog la nivel mondial, dar in urma cu 30 de ani, mai exact intre 15 martie 1985 si 25 martie 1986, s-au inregistrat doar 13 site-uri. Practic, a fost nevoie de un an de zile ca sa existe cateva site-uri in reteaua www. Toate, la vremea respectiva, au avut domeniul . com, cea mai veche extensie din lume si in prezent.

Fundata, cea mai inalta localitate din Romania si locul in care oamenii au avut gospodariile in doua state diferite. Oficial, aici este cel mai curat aer din tara

Comuna Fundata din Judetul Brasov este situata la 1360 de metri altitudine si este strajuita de Muntii Bucegi, pe de o parte, si de Muntii Piatra Craiului, pe cealalta parte. Aici este cel mai curat aer din tara, lucru dovedit si de o statie meteo, aflata chiar in varf de munte, care masoara puritatea aerului.

Cele mai fericite state din lume

Cele mai fericite state din lume sunt cele slab dezvoltate sau cele cu o economie puternica si unde libertatea e respectata? Aceasta e o intrebare esentiala in momentul in care sunt analizate studiile referitoare la gradul de fericire a oamenilor din ultimii ani.

ONU a publicat cel mai fericit playlist din lume: sase melodii care va fac ziua mai frumoasa

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a publicat cel mai fericit playlist din lume, vineri, cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii, sub forma unui clasament al cantecelor care ii fac pe oameni sa fie fericiti, noteaza Mediafax.

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook.

FOTO Toaleta-muzeu de aproape 400.000 de euro din Cetatea Alba Iulia, cea mai scumpa din Romania. A fost amenajata din fonduri europene

In Cetatea Alba Iulia a fost construita cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Obiectivul a costat 1,67 milioane de lei aproximativ 370. 000 de euro) si a fost finantat din fonduri europene in cadrul proiectului de restaurare si modernizare a zonei interioare a Cetatii. Toaleta este si muzeu pentru ca cuprinde si vestigii vechi de sute de ani, iar pretul de intrare este 1 leu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )