Libnet.ro
UNICEF

09:30

Scara Rakoczi din Targu-Mures, cea mai frumoasa scara din lume, cu model digital traditional

Adevărul Adevărul,
Scara Rakoczi din Targu-Mures, cea mai frumoasa scara din lume, cu model digital traditional

Cea mai frumoasa scara din lume este scara Rakoczi din Targu Mures. Constructia a primit de la cititorii unei publicatii straine 592 de puncte, iar proiectul Digital Transilvania a facut ca Romania sa fie singura tara din lume cu patru reprezentatii de arta urbana in top 20 cele mai frumoase scari din lume. continuă pe Adevărul

Cauti cea mai frumoasa rochie de mireasa? Se deschide Targul de Nunti de la Constanta

Cei mai pretentiosi tineri vor gasi la Targul pentru Nunti, care se deschide vineri, tot ceea ce este necesar pentru o nunta de vis.

Timp de trei zile, orasul Targu Mures devina capitala produselor de panificatie si cofetarie

Elita gastronomiei vine in aceste zile la Targu Mures. GatroPan 2015 aduna in perioada 19-21 martie la Centrul de expozitii al Complexului President din Targu Mures peste 130 de specilialisti in panificatie din 24 de tari.

Amintiri din Martie Negru, la Targu Mures: - Tu ce esti? - Om. Sunt om.

La 25 de ani de la evenimentele nefericite de la Targu Mures, in care s-au batut crunt romani cu maghiari si maghiari cu romani, va oferim o serie de amintiri de atunci, date mai departe de Ilona-Ibolya Andre. Fara sa caute vinovati, autoarea subliniaza absurdul situatiilor, panica, dar si omenia care, chiar si in acele momente, putea ridica barierele dintre oameni.

Liga I: ASA Targu Mures a invins FC Botosani si se apropie la 4 puncte de lider

ASA Targu Mures a invins, vineri, pe terenul formatiei FC Botosani cu scorul de 2-1 1-0), in primul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I. ASA a deschis scorul prin Zicu min. 29), iar Botosani a readus egalarea in min. 71 prin Acsinte. Marius Constantin a marcatgolul victoriei in min.

ASA Targu Mures a invins la FC Botosani, scor 2-1, si e din nou la 4 puncte de Steaua

Formatia ASA Targu Mures a invins, vineri, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), echipa FC Botosani, in primul meci al etapei a 23-a a Ligii I, si s-a apropiat la 4 puncte de Steaua, echipa ce joaca duminica impotriva Viitorului.

GALERIE FOTO VIDEO. Imagini cutremuratoare de la evenimentele din martie 90 de la Targu Mures

Cinci oameni au murit si sute de oameni au fost brutalizati si raniti in urma confruntarilor violente de pe strazile orasului Targu Mures din 19-21 martie 1990.

FOTO Toaleta-muzeu de aproape 400.000 de euro din Cetatea Alba Iulia, cea mai scumpa din Romania. A fost amenajata din fonduri europene

In Cetatea Alba Iulia a fost construita cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Obiectivul a costat 1,67 milioane de lei aproximativ 370. 000 de euro) si a fost finantat din fonduri europene in cadrul proiectului de restaurare si modernizare a zonei interioare a Cetatii. Toaleta este si muzeu pentru ca cuprinde si vestigii vechi de sute de ani, iar pretul de intrare este 1 leu.

Un compromis cu valorile dreptei ar fi cea mai mare eroare

Cea mai mare eroare pe care PSD ar putea s-o faca ar fi un compromis cu valorile dreptei, a opinat astazi senatorul PSD Georgica Severin, la lucrarile Consiliului National al partidului, desfasurat la Parlament, transmit mass media.

Spitalul Judetean Brasov, amendat cu peste 12.000 de lei pentru nereguli, cea mai grava privind schimbul de garda de la Tractorul

Spitalul Judetean Brasov a fost amendat de Directia de Sanatate Publica DSP) cu peste 12. 000 de lei pentru mai multe nereguli. Cea mai grava dintre toate se refera la schimbul ilegal de garda de la Spitalul.

Cea mai faimoasa femeie arbitru din snooker s-a retras

Fanii snookerului au primit cu tristete anuntul de vineri conform caruia Michaela Tabb, cea mai faimoasa femeie arbitru din snooker, a decis sa se retraga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )