Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata birourile unde ai mai multe locuri de relaxare decat de...munca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata birourile unde ai mai multe locuri de relaxare decat de...munca

Telus este, in mod clar, pasionata de culori si animale ursi panda si fluturi, in special. Mai departe de acest lucru, ce uimeste la birourile furnizorului de suport tehnic este faptul ca 55% din toate incaperile sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Trafic ingreunat de CEATA in mai multe judete si in Bucuresti

In mai multe zone ale tarii, traficul rutier se desfasoara, sambata, in conditii de ceata, potrivit Centrului Infotrafic.

Studentul care a injunghiat mai multe persoane in California NU a fost terorist, ci avea probleme personale

Studentul de religie islamica, impuscat de politia din California dupa ce a injunghiat mai multe persoane, nu avea motivatii teroriste.

Consiliul Concurentei vrea mai multe controale ale Politiei la asigurarile RCA

Consiliul Concurentei cere Directiei Rutiere din cadrul Politiei Romane sa efectueze mai multe controale in trafic, din cauza numarului mic de asigurari RCA incheiate, in special in sudul si sud-estul Romaniei.

Turneul Campioanelor: Mai multe meciuri suspectate de implicare in mafia pariurilor - Este vizata si o partida a Simonei Halep

Turneul Campioanelor s-a incheiat in weekend-ul trecut, insa discutiile pe marginea competitiei au ramas. Conform presei din Singapore n. r. The New Paper), mai multe partide sunt suspectate de implicare in mafia pariurilor.

Mai multe companii petroliere anunta ca ieftinesc benzina si motorina

Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica ANRE) anunta ca a fost notificata de 14 companii petroliere privind intentia de afisa preturi mai mici la panou pentru comercializarea benzinei si motorinei.

Am tranzactionat cu 22% mai multe birouri, in primele noua luni

Suprafata totala a spatiilor de birouri tranzactionate, in Capitala, prin ESOP Consulting, a crescut cu 22% in primele noua luni fata de aceeasi perioada de anul trecut, rezultatul depasind media de 7% a pietei, ne-a declarat Alexandru Petrescu, managing partner al companiei de consultanta imobiliara. Cele mai active companii au fost din sectorul BPO business process outsourcing) si IT and C, acestea inchiriind suprafetele cele mai mari in acest an. Domnul Petrescu estimeaza ca, in 2015, vor fi livrati, in total, aproape 130. 000 mp de spatii de birouri, iar anul viitor vor fi incheiate lucrari la birouri in suprafata de peste 350. 000 de metri patrati.

Mai multe institutii de stat vor fi pichetate in aceasta seara la Chisinau

Asa-numitul Consiliul Marii Adunari Nationale, creat de protestatarii din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, organizeaza o actiune de protest in aceasta seara, la ora 19:00, care va culmina cu pichetarea mai multor institutii de stat.

Mii de oameni au protestat in Capitala si in mai multe orase din tara

ACTUALIZARE 8:47 Zgonea: Nu mai merge cu jumatati de masura; vinovatii de tragedia din Colectiv trebuie sa plateasca indiferent de functii Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a postat marti pe pagina sa de Facebook, ca intelege furia oamenilor iesiti in strada si spune ca cei care se fac vinovati de tragedia din clubul Colectiv trebuie sa plateasca ''indiferent de functii sau responsabilitati ''.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )