Libnet.ro
UNICEF

01:06

Am tranzactionat cu 22% mai multe birouri, in primele noua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am tranzactionat cu 22% mai multe birouri, in primele noua luni

Suprafata totala a spatiilor de birouri tranzactionate, in Capitala, prin ESOP Consulting, a crescut cu 22% in primele noua luni fata de aceeasi perioada de anul trecut, rezultatul depasind media de 7% a pietei, ne-a declarat Alexandru Petrescu, managing partner al companiei de consultanta imobiliara. Cele mai active companii au fost din sectorul BPO business process outsourcing) si IT and C, acestea inchiriind suprafetele cele mai mari in acest an. Domnul Petrescu estimeaza ca, in 2015, vor fi livrati, in total, aproape 130. 000 mp de spatii de birouri, iar anul viitor vor fi incheiate lucrari la birouri in suprafata de peste 350. 000 de metri patrati. continuă pe Ziarul Bursa

Veniturile ASF au crescut cu 2,5% pana la peste 117,8 milioane lei in primele noua luni: Cheltuielile cu personalul au scazut cu 22,4% pana la 69,7 milioane lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a inregistrat, in primele noua luni din acest an, venituri de peste 117,8 milioane de lei, in crestere cu 2,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, desi contributiile catre autoritate ale societatilor care activeaza pe pietele de capital, asigurari si pensii private au fost reduse de la 1 ianuarie 2015, potrivit datelor anuntate miercuri de ASF. In aceeasi perioada de referinta, cheltuielile totale au depasit 89,5 milioane de lei, in scadere cu 14,57%. Cheltuielile cu personalul au reprezentat 59,2% din veniturile totale, ceea ce inseamna peste 69,7 milioane de lei, si au fost in scadere cu 20,44% fata de anul trecut.

NN Asigurari de Viata: In primele noua luni am platit clientilor 23,5 milioane de lei pentru evenimente asigurate prin polite de viata, in crestere cu 16,1%

NN Asigurari de Viata, liderul pietei locale de asigurari de viata, a anuntat joi ca in primele noua luni din acest an a platit asiguratilor 23,5 milioane lei pentru evenimente asigurate, cu peste 16,1% mai mult decat in aceeasi perioada din 2014. In aceeasi perioada de referinta, pentru politele ajunse la finalul perioadei contractuale, NN a platit clientilor 75 de milioane de lei, cu aproape 2% mai mult. Pe de alta parte, numarul contractelor rascumparate sau reziliate s-a diminuat cu aproximativ 13%, o evolutie similara fiind inregistrata si in ceea ce priveste valoarea platita pentru acestea, care s-a redus cu peste 12%.

Bancpost, profit net de 65.8 milioane lei in primele noua luni din 2015

Bancpost a inregistrat un profit net de 65,8 milioane lei in primele noua luni ale anului in curs, in timp ce rezultatul net inainte de constituirea provizioanelor a avansat cu 28%, comparativ cu perioada similara din 2014, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Bancpost, profit net de 65.8 milioane lei in primele noua luni din 2015

Bancpost a inregistrat un profit net de 65,8 milioane lei in primele noua luni ale anului in curs, in timp ce rezultatul net inainte de constituirea provizioanelor a avansat cu 28%, comparativ cu perioada similara din 2014, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Consumul a crescut cu 6,9% in primele noua luni, sustinut vanzarile de mancare si bauturi, ca urmare a reducerii TVA la alimente

Afacerile din comertul cu amanuntul, cu exceptia celui cu autovehicule si motociclete, au crescut in primele noua luni cu 6,9%, ca serie bruta, sustinute in special de vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun, in urcare cu 16,3%, pe fondul reducerii TVA la alimente de la 1 iunie.

Banca Elvetiei a avut pierderi de 34 miliarde dolari in primele noua luni

Banca Nationala a Elvetiei SNB) a inregistrat pierderi de 33,9 miliarde de franci 34 miliarde de dolari) in primele noua luni din anul curent, pe fondul impactului negativ pe care l-a avut aprecierea francului asupra rezervelor valutare.

Consiliul Concurentei vrea mai multe controale ale Politiei la asigurarile RCA

Consiliul Concurentei cere Directiei Rutiere din cadrul Politiei Romane sa efectueze mai multe controale in trafic, din cauza numarului mic de asigurari RCA incheiate, in special in sudul si sud-estul Romaniei.

Turneul Campioanelor: Mai multe meciuri suspectate de implicare in mafia pariurilor - Este vizata si o partida a Simonei Halep

Turneul Campioanelor s-a incheiat in weekend-ul trecut, insa discutiile pe marginea competitiei au ramas. Conform presei din Singapore n. r. The New Paper), mai multe partide sunt suspectate de implicare in mafia pariurilor.

Despot: S-a creat ambuscada la iesirea din Colectiv, am cazut, iar sub mine erau mai multe persoane

Liderul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, a aratat, in declaratia data in fata anchetatorilor, ca dupa ce a izbucnit incendiul din Colectiv, a alergat spre iesire, unde era ambuscada, a cazut si si-a dat seama ca sub el erau mai multe persoane, iar de.

Marina americana planifica mai multe patrule in Marea Chinei de Sud

Marina americana intentioneaza sa efectueze patrule in interiorul celor 12 mile marine 22,2 km) de insulele artificiale din Marea Chinei de Sud de doua ori pe trimestru, pentru a reaminti Chinei si altor tari drepturile Statelor Unite in temeiul dreptului international, a declarat luni un oficial american din domeniul apararii, citat de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )