Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum arata tabloul optimilor Campionatului European din Franta si cand se vor juca urmatoarele partide

B1 B1,
Cum arata tabloul optimilor Campionatului European din Franta si cand se vor juca urmatoarele partide

S-a stabilit tabloul optimilor Campionatului European de Fotbal. Dupa aproape doua saptamani in care ne-am putut bucura de faza grupelor, iata ca zarurile au fost aruncate, iar cele mai bune echipe. continuă pe B1

Tabloul optimilor Euro-2016: Spania intalneste Italia, in reeditarea finalei Euro-2012

Echipele nationale ale Elvetiei si Poloniei vor juca in primul meci din optimile de finala ale Campionatului European din Franta, in timp ce reprezentativele Spaniei si Italiei se vor intalni in reeditarea finalei de la Euro-2012, atunci cand ibericii s-au impus cu scorul de 4-0.

Tabloul optimilor Euro 2016: Spania intalneste Italia, in reeditarea finalei Euro 2012

Echipele nationale ale Elvetiei si Poloniei vor juca in primul meci din optimile de finala ale Campionatului European din Franta, in timp ce reprezentativele Spaniei si Italiei se vor intalni in reeditarea finalei de la Euro-2012, atunci cand ibericii s-au impus cu scorul de 4-0.

Irlanda a invins Italia, scor 1-0, si s-a calificat in optimile Campionatului European; Turcia a fost eliminata

Echipa nationala a Irlandei s-a calificat de pe locul 3 in optimile de finala ale Campionatului European din Franta, dupa ce a invins, miercuri, la Lille, cu scorul de 1-0 0-0), reprezentativa Italiei, in ultima etapa a grupei E, rezultat in urma caruia formatiei Turciei a fost eliminata.

Italia-Spania, un meci cat o finala in optimile Campionatului European

Un meci cat o finala, asa putem numi partida din optimile Campionatului European de Fotbal, dintre Italia si Spania. Este clar, una dintre favoritele la castigarea turneului din Franta va fi eliminat.

EURO 2016. Un suporter rus, expulzat din Franta pentru a doua oara

Un cetatean rus a fost expulzat, miercuri, din Franta, pentru a doua oara in mai putin de o saptamana. Este vorba de unul dintre liderii huliganilor rusi prezenti la Campionatul European, Alexander Shprygin, informeaza Ministerul Afacerilor Interne de la Paris.

Tabloul optimilor de finala de la EURO 2016: Italia - Spania, cap de afis

Dupa meciurile de marti seara din Grupele C si D ale EURO 2016 a inceput sa capete formatabloul optimilor de finala.

VIDEO Euro 2016: Ungaria - Portugalia 3-3/ Spectacol la Lyon - Partida cu cele mai multe goluri din competitie

Ungaria si Portugalia au remizat in ultima partida din Grupa F, scor 3-3, oferind cel mai frumos meci de pana acum la Euro 2016. Gera a deschis scorul pentru unguri 19'), Nani a egalat in minutul 42, iar in repriza secunda, Dzsudzsak 47', 55') si Ronaldo 50', 62') si-au trecut in cont cate o dubla. Ungaria se califica in optimile de finala ale Campionatului European din Franta de pe primul loc in Grupa F, cu 5 puncte. Portughezii au reusit si ei calificarea, insa doar de pe locul al treilea, cu 3 puncte acumulate. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Ungaria vs Portugalia.

Clipe de povestit nepotilor. Bucurie de nedescris in tabara islandeza dupa calificarea in optimile Campionatului European (VIDEO)

Islanda este in culmea fericirii dupa ce a obtinut prima victorie la un Campionat European, scor 2-1, in meciul cu Austria. Odata cu victoria in cel de-al treilea meci din grupe, Islanda s-a calif.

Prima demisie de la Campionatul European. Ce selectioner a decis sa paraseasca corabia dupa esecul din Franta

Campionatul European a adus si prima demisie. in urma rezultatelor negative inregistrate in grupa B, selectionerul Rusiei a decis sa-si prezinte demisia. Vreau sa-mi cer scuze fanilor.

BREXIT / Prima pagina antologica a tabloidului german Bild: Daca britanicii raman in UE, recunoastem golul din finala Campionatului Mondial din 1966

Tabloidul Bild, ziarul cu cea mai mare circulatie din Germania, a intampinat ziua referendumului pentru Brexit cu o prima pagina antologica: ziaristii germani promit ca, daca britanicii raman in UE, vor recunoaste in premiera golul controversat prin care Anglia a batut Germania in finala Campionatului Mondial din 1966.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )